Egyik barátnőm a palijával szoktak olyat h csak úgy simán sexelnek és a palija kiszáll mielőtt elélvez. Már 3 napja nem jött meg neki akkor lehet h terhes?
Biztos, hogy ez már "családi kapcsolat?"
Akinek nem jött meg, az lehet, hogy terhes. Ismerek olyan kislányt, akinek a szüleinél nem is volt behatolás. Csak petting. Ősszel megy iskolába.
és hány százalék esélyes van rá ???
mert am nem akarja senkinek se elmondani....
Na ez rossz hozzá állás!!! Igenis el KELL mondani minimum egy nőgyógyásznak, ha szülőknek nem akarják!! De az lenne a legjobb, ha minimum a lány anyukája tudna róla!! Nem tudom, hogy mennyi idős lehetsz de gondold meg kétszer is mielőtt lefekszel valakivel.
Irány egy nőgyógyász, mondd el mi történ, ő megvizsgál, és ha szerencséd van nem vagy terhes! Ha nincs szerencséd, nos akkor jó nagy gezemicében vagy!!!
Anyukáddal is beszélj!
Egyébként javasolnám a következőt: ÓVSZER, vagy FOGAMZÁSGÁTLÓ!!!
de nem én vagyok ebbe a helyzetbe hanem a bnőm...
és ha ezt az anyja megtudja kinyírná...ahogy ismerem
de am nincs átszakítva a szűzhártyája....
lécci válaszolj mert fontos neki
de még szűz szval nem teljesen hatoltbe neki a palija
Utolsó vagyok!
Kétlem, hogy van szűzhártyája ha "csak úgy simán sexelnek". Az is biztos,hogy nem szűz!
Mit írjak? mit vártok? Nem szűz, irány az orvoshoz, és figyeljenek oda a "palijával"!!!
Nem tudok neten keresztül menzeszt meghozni, sőt nőgyógyi sem vagyok! És igenis BESZÉLNI KELL a problémákról!! Ha az én lányom lennél, inkább akkor csapkodnálak meg, ha nem szólnál időben és bajod lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!