HSG (átjárhatósági vizsgálat) után milyen a következő rendes menses? Befolyásolja ez a mensest egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nekem kevés (nagyon-nagyon) és piros. Terhességre gyanakszom. Vagy ez így van HSG után?2008. febr. 19. 14:39
1/2 anonim válasza:
csak a saját példámat tudom neked leírni.mikor nekem megcsinálták,azt vettem észre hogy valami folyik.használtam betétet mert szóltak hogy kelleni fog.mikor haza értem akkor vettem észre hogy véres volt a betét.nagyon megilyedtem.visszamentem a dokihoz aki azt mondta ez normális és van akinél előfordul.azt monta számítsak rá hogy a következő mensim nem olyan lesz mint máskor.azért mert megzavarja a beavatkozás a szervezetemet,másképp reagál a testem.még a hormonjaim se úgy "működnek" majd mint eddig.így is lett.nekem is piros volt.de nem kevés.elképzelhető hogy ettől van.peteérésed a vizsgálat előtt vagy után volt?nem mindegy.ha előtte akkor nem valószínű hogy terhes vagy.ha utána,akkor van rá esély.csinálj egy tesztet holnap és megtudod.írd ám meg hogy mi lett az eredmény.mert kíváncsi vagyok.szeretnéd a babát?
2/2 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem, de negatív lett. A vérzésem teljesen elmúlt. Nagyon-nagyon kevés volt, nem is barnáztam előtte, pedig mindig szoktam, nem is görcsöltem. Terhes tüneteim nincsennek.
A HSG-t peteérés előtt csinálták, és pici vérzésem nekem is volt. Ráadásul legutóbb a peteérésem a menses előtt kb. egy héttel volt, szóval az is lehet, hogy még korán teszteltem, nem tudom. Jövő héten csüt leszek műtve egyszarvú méhem miatt, előtte megint tesztelek, hogy véletlenül se legyen gond.
Köszönöm a válaszod. Egyébként természetesen akarjuk a babát.
2008. febr. 20. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!