Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyászati leletben mi mit...

Nőgyógyászati leletben mi mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni hogy mi van leírva a leletemben:

Nőgyógyászati vizsgálati lelet:kp. tág hűvely, portio hátul, kp. nagy uterus, anteflexioban van, környezete mko. szabad

T.K: ép hámmal fedett portio

UH lelet:grav. susp.

Párommal babát szeretnénk, a doki azt mondta lehet hogy van valami, majd két hét múlva kell kontrollra menni.

2009. márc. 17. 09:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szívesen!:) Kérdezz bátran, ha valami eszedbe jut.

Fejfájásra Algopiryn jó terhesség alatt és szoptatás alatt is.

A szúrkálás attól van, ahogy a baba helyezkedik, és növöget a méhed, de általában a 12.hétig megszűnik. A megjön érzés lehet attól, hogy több a folyásod, ami ahogy haladsz előre, egyre több lesz majd, de hozzászoksz majd :) Életemben nem használtam annyi tisztasági betétet, mint a 9 hónap alatt.

Az már haladás ha 2-3 cigivel beéred. De nem szédülsz így meg tőle? Gondolj arra, hogy a kisbabád nem szeretne füstben lenni, legalább addig kapjon tiszta oxigént, míg a pocidban van, ráér a koszos levegővel születés után is. Tévhit, hogy a méhlepény megszűri a nikotint. Sajnos nem. És hidd el, ha születés után valami gond lenne, nagy lenne a lelkiismeret furdalásod érte.

Az elején nekem is hiányzott a cigi, de nagyon akartam ezt a kisbabát, és ami a legszuperebb hogy makk egészséges, pont ma voltunk a havi vizsgálaton, és a korához képest nagyon ügyes kisfiú.

Szóval a szurkálás és megjön érzés normális dolog, és Algopirynt szedhetsz, minden másra inkább orvos írjon gyógyírt. És figyelj a folyadék bevitelre, kell a magzatvízhez, ami folyamatosan cserélődik. Amúgy a fejed éppen fájhat attól is hogy keveset iszol v. eszel, erre is ügyelj.

És a baba apukája örül? Várja már a picurt?

2010. márc. 11. 21:29
 22/25 anonim ***** válasza:
hát néha szédülök töle,de nem vészes még annyira!de persze eléggé bántana ha valami baja lenne tényleg ha megszületne!!de biztos természetes ez a megjönne érzés??mert én nem is tudom,valaki azt mondja nem de olvastam hogy ez mindig igy van mindenkinél!?A baba apukája majd kiugrott a bőréből,alig várta már hogy összejöjjön!mert ugyebár sokáig nem sikerült pedig terveztük,és már kezdte feladni meg persze én is,a pozitiv tesztemre is ugy várt h tiszta ideges volt!de most nagyon boldog,de persze egy kis élettől ki nem boldog!?
2010. márc. 12. 20:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy örültök a kisbabának!:) Apukád tudja már?

Természetes a megjön érzés, ne aggódj. Elmúlik pár héten belül. Nekem sajnos volt már vetélésem, akkor nem éreztem ezt a megjön érzést, teljesen más volt az a terhesség, mint ami most volt a kisfiammal. Nőgyógyász fogadott vagy sima SZTK-s? Én SZTK-ba jártam végig, de nem bántam meg, szülni is ügyeletesnél szültem, mindkét orvos nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját. Fejfájás elmúlt? Lehet ez a hülye idő okozta fejfájás volt.

2010. márc. 13. 12:10
 24/25 anonim ***** válasza:

hát még nem tudja,de még nem is akarom hogy megtudja,mert szerintem nem reagálná le tul jol!hát nálunk sztk van meg máv rendelő,én a mávba voltam 2szer,de terhesgondozásra az sztk-ba kell mennem!nincs fogadott orvosom,szerintem nem fontos!

és ha szabad kérdeznem mennyi idő után ment el a babád?de nem muszály válaszolnod,csak még mindig aggodom!

2010. márc. 13. 20:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Az én picim 6hetes volt amikor elment. A tesztek is olyan furák voltak, egyik nap látszott a csík, a másik nap nem. Egyik orvos látta a babát, a másik nem, megjön érzés sem volt, elküldtek az István kórházba uh-ra, a doki ott is mondta, hogy nem tudja mit lát, rá két napra pedig barnázás és megjött, amikor elmult akkor vissza kellett mennem egy uh-ra a biztonság kedvéért, ez 2008 októberében volt (pont egy évre rá pedig megszületett a kisfiam). Teljesen más volt akkor. A mostaninál, nem változtak a tesztek, a doki is látta hétről-hétre, hogy növekszik.

Igazad van, ha nem fogadsz orvost. Én sem tettem, és nem bántam meg. Én úgy voltam vele, hogy inkább a lakáshitelt fizetem mint az orvost, ezért jártam SZTK-ba. Meg a babára is sokat kell költeni, pedig kaptunk csomó cuccot. Így inkább a babánkra költöttem a "felesleges" pénzünket.

2010. márc. 14. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!