Ha gyógyszerszedés közben estem teherbe, de nem vettem észre és végig szedtem az havi tabletta csomagot abból lehet baja a babának? (yasminelle)
Rendesen szedted a gyógyszert? Más gyógyszert is szedtél? Esetleg hánytál, vagy hasmenésed volt közben?
Csak nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen valaki tabletta mellett. Mióta szedted a gyógyszert? Nem volt közben pecsételő vérzésed? Mikor lett pozitív a teszt?
Bocs a sok kérdésért, de érdekel ez a téma
Egyébként a válaszom: általában az ember akkor jön rá, hogy terhes, ha nem jelentkezik a vérzése. Ez általában a csomag végigszedése után jelentkezik.
A mai gyógyszerek úgy vannak kitalálva, hogy ne legyen tőle baja a babának. Valahol olvastam, hogy a gyógyszerek az 5-6. héttől ártanak a babának. MErt ami addig ártott esetlegesen, akkor nem fejlődik addig a terhesség, hogy ne legyen tőle vérzés.
Bocs, ha kicsit zavaros volt :S
Mindenesetre gratulálok a babához!
Nem lesz baja, ne aggódj :)
Sajnos nem 100% a tabletta sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!