Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most derült ki, hogy hátranyúl...

Most derült ki, hogy hátranyúló méhem van. Már régóta szeretnénk babát, ez miben befolyásolhatja és mit jelent ez valójában?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia, bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, csak érdekelne, hogy milyen vizsgálattal derült az ki, hogy hátranyúló a méhed? Hüvelyi ultrahanggal?
2011. máj. 28. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:

nekem is mondta régen orvos: hátrahajló méhecske

(kicsit más az elhelyezkedés, nem baj)

azt hiszem semmit nem befolyásolt - szép egészséges gyerekek születtek - többet nem hallottam

2011. máj. 28. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Semmiben nem befolyásolja,

Nekem is az van és 3 gyerekem van.Szüléseim is simán mentek.Nekem egy kézzel való vizsgálat után mondta az orvosom.

2011. máj. 28. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:

A babavállalás szempontjából semmi hátrányt nem jelent.

Azt jelenti, hogy a méh kissé hátra hajlik, de ez nem abnormális, sok nőnek van hátrahajló méhe.

Én egy rutin rákszűrésen tudtam meg, hogy nekem is az van, manuális vizsgálattal.

A babánk könnyen megfogant, a terhességem is rendben volt, semmi gondot nem okoz a hátrahajló méh.

Szóval ne aggódj, minden ok!

2011. máj. 28. 20:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is sima nogyogyaszati vizsgalat soran mondta a doki.

+ azt meg, hogy valoszinu segitsegre lesz szukseg a teherbe eseshez.

Ez nem igazan jott be, mert 1. adando alkalommal osszejott mindket babank.

2011. máj. 28. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen, 2. ciklus alatt teherbe estem, úgyhogy ebben biztos nem akadályozott. :)

A hasam meg a terhesség végéig szögletes maradt, nem csúcsos előre nyúló. Nem tudom ennek, vagy a baba elhelyezkedésének köszönhető-e. Viszont így nem lettek csíkjaim sem szerencsére.

2011. máj. 28. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:

barátnőmnek is ilyen van, és neki azt mondta a doki, hogy lehet hogy majd nehezebben fog teherbe esni,

na ehhez képest 2 gyereke van, és mindkettő az első hónapban megfogant !! :)

2011. máj. 28. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jelent semmit, nekem is az van és mindkétszer előre összejött a baba. Sok sikert Neked is!
2011. máj. 28. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem is az van, és mindkétszer azonnal teherbe estem.
2011. máj. 28. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:

A régi "tanítás" szerint nehezebben eshetnek ettől a nők teherbe. Ezt már többször megcáfolták, nőgyógyásztól függ, foglalkozott-e ezzel, ill. melyik álláspontot fogadja el. De sztem is hülyeség, millió példa van.

Terhesség alatt a méh ilyenkor előrehajlik, a megfelelő pozícióba, úgyhogy semmi problémát nem okoz a szülésnél sem. Max. jobban érezhető a terhesség elején a szalagok nyúlása, mivel nemcsak nő, még előrébb is helyezkedik a méh.

2011. máj. 29. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!