Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel ugrott 36-ról, 36,...

Ma reggel ugrott 36-ról, 36, 5-re a hőm, ha sikerült, akkor elvileg holnap lesz a beágyazódás vége! Lehet hogy végre terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hőmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszőrepedés. Merthogy a hőm. a tüszőrepedést követő 1-5 napon belül megemelkedik 0,2-0,5 fokot.

Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?

2008. febr. 19. 08:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerintem ez egy másik megemelkedés, mert a mikroszkópom szerint febr.10-én volt a peteérésem, vagyis a 14.napon!

jövő hét csütörtökön kell megjönnie!Szerinted mi ez?

2008. febr. 19. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha jól számolom, 32 naposak a ciklusaid... Akkor ma a 23. napon vagy?

Ha ez így van, akkor nem lehetett a 14. napon a peteérésed, elvileg neked a 32-14 = 18. napon, kellene lennie a tüszőrepedésednek. Persze ez nem mindig 100%.

A mikroszkópról meg csak annyit, hogy nekem egy ciklus alatt többször is mutat némi páfrányt 1-2 napig, aztán amikor tényleg peteérésem van, akkor 4-5 napig totál páfrány az egész.

A hőmérőzésből akkor tudnál igazán következtetéseket levonni, ha a ciklusod első napjától kezdve mérnéd, és akkor látnád az egész görbét egyben. Szerintem a 36,5 második emelkedésnek kicsit kevés, mert akkor az alaphőd a ciklus első felében bazi alacsony kell legyen, mondjuk 35,7-35,8 körül.

Nekem az alaphőm 36-36,1 szokott lenni és a tüszőrepedés után emelkedik 36,5-36,6-ra.

Szóval szerinem ez még nálad csak egy kicsit megcsúszott tüszőrepi volt.

2008. febr. 19. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem akkor volt tüszőrepedésed.Amúgy a mikroszkópról csak annyit, hogy nem akkor mutatott páfrányt amikor tényleg peteérésem van.A hőm és az ultrahang rá a bizonyítékom.Szóval nem hinném hogy terhes vagy.Túl alacsony is a hőd.
2008. febr. 19. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia.Én hőmérőztem fél évig, és volt a pg53-am is, ami nem megbízható. Egy a lényeg, ha minden rendbe van a pé-sel, akkor a ciklus második felébe 37 körüli a hőd, és ha babás vagy ,nem esik le, hanem akár 37,2-4 ig is fől megy. A ciklus előtt alacsonyabb, olyan 36,2-5 körüli és a pé követően fől ugrik 37 körülire, ez a normális. Amúgy ha ciklus elejétől végig csinálod egy görbe alapján és megmutatod a nőgyóinak, akkor ő megmondja neked hogy volt-e pé vagy nem. A 36,5 az nem terhesség ahoz nagyon alacsony, én 31 hetes vagyok, és a 7.héten mentem orvoshoz és 37.4 volt a hőm a teszt pedig pozitív volt. Azért drukkolok.
2008. febr. 19. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:
31 napos a ciklusom, és biztos, hogy a 14. naptól volt peteérés, mert azt éreztem a hasszúrkán is, meg kimutatta a Maybe béby mikroszkópom!Szerintem a Pg53 nem ér semmit!A hőm egész hónapban más volt, ezért arra nem is alapoztam!Azóta is vegyes mintázatot mutat a mikroszkópom, ezért merem azt remélni, hogy talán sikerült!
2008. febr. 19. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a hőd minden nap más az nem jó. Vagy a lázmérőd nem jó????? Nekem a 3. mért jót. A 36,5 nagyon kevés a terhességhez, én írtam a pg53-at, de pl én használtam ovul tesztet, és ahoz azonosítottam a hőmet. Nekem pé után sose volt alacsonyabb 37-nél. Én azt mondom hogy egy görbével menj dokihoz, ha minden nap más a hőd, és a ciklusod második felébe se tartósan magas, el fog küldeni hormon vizsgálatra, és ott kiderül hogy hol a bibi. Nálam is így vették észre, és a magas inzulinom miatt nem volt pé. Kezelés után 2 hónappal pocaklakóm van.
2008. febr. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!