Ma reggel ugrott 36-ról, 36, 5-re a hőm, ha sikerült, akkor elvileg holnap lesz a beágyazódás vége! Lehet hogy végre terhes vagyok?
Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hőmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszőrepedés. Merthogy a hőm. a tüszőrepedést követő 1-5 napon belül megemelkedik 0,2-0,5 fokot.
Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?
Szerintem ez egy másik megemelkedés, mert a mikroszkópom szerint febr.10-én volt a peteérésem, vagyis a 14.napon!
jövő hét csütörtökön kell megjönnie!Szerinted mi ez?
Akkor ha jól számolom, 32 naposak a ciklusaid... Akkor ma a 23. napon vagy?
Ha ez így van, akkor nem lehetett a 14. napon a peteérésed, elvileg neked a 32-14 = 18. napon, kellene lennie a tüszőrepedésednek. Persze ez nem mindig 100%.
A mikroszkópról meg csak annyit, hogy nekem egy ciklus alatt többször is mutat némi páfrányt 1-2 napig, aztán amikor tényleg peteérésem van, akkor 4-5 napig totál páfrány az egész.
A hőmérőzésből akkor tudnál igazán következtetéseket levonni, ha a ciklusod első napjától kezdve mérnéd, és akkor látnád az egész görbét egyben. Szerintem a 36,5 második emelkedésnek kicsit kevés, mert akkor az alaphőd a ciklus első felében bazi alacsony kell legyen, mondjuk 35,7-35,8 körül.
Nekem az alaphőm 36-36,1 szokott lenni és a tüszőrepedés után emelkedik 36,5-36,6-ra.
Szóval szerinem ez még nálad csak egy kicsit megcsúszott tüszőrepi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!