Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok mikor a párotok meg...

Lányok mikor a párotok meg tudta hogy baba lesz mit szóltatok teszem hozzá véletlen sikerült babához? És fiuk ti mit szólnátok ha párotok bejelentené hogy terhes?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 13:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
sok férfi míg nem kap kész tényt ne akar de amint meg érzi ennek az "ízét" egyből meg szereti :)
2011. máj. 27. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy a véletlenül becsúszott babát is szeretném,és a megtartásra bátorítanám a csajt, ha véletlenül "felcsinálnék" valakit. Jó olyan történeteket olvasni, hogy ezt szerencsére mások is gondolják így. Én az abortuszt borzalmas bűnnek, és gyilkosságnak tartom. Amiben viszont gyakran azok a fiúk éppúgy gyilkososok, akik nem vállalják a gyereket, azt mondják a csajnak, hogy ne legyen megtartva. Ilyenkor a fiú éppúgy gyilkos! Normális pasi, ha megtermékenyít (Utálom azt a szót, hogy "teherbe ejt", és azt is, hogy "terhes". "Megtermékenyít", és "áldott állapotban lévő/várandós".) egy csajt, akár úgy is, hogy önhibájából kiszakadt a gumi, akkor vállalja, és megtesz minden tőle telhetőt érte!
2011. máj. 27. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:

"akár úgy is, hogy önhibájából kiszakadt a gumi,"

Mármint hogy önhibáján kívült akartam írni.:)

2011. máj. 27. 16:58
 14/14 A kérdező kommentje:

így van én is az abortuszt hatalmas bűnnek tartom és ne tudnám mg ölni a gyerekem utána meg életem végéig azt bánnám hogy lenne egy gyerekem.

meg sokszor van ugy hogy a nők abortuszra válalkoznak aztán meg nem lehet többet gyerekük

2011. máj. 27. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!