Utolsó mensim 5-6 nap helyett 4 napig tartott, ebből kettő nap véres, kettő nap pedig inkább barnázás. Mi van velem? Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kérlek segítsetek mert én már nem tudom mi van velem!Utolsó mensim jan.28.-án volt (első napja) 5-6 nap helyett 4 napig tartott ebből kettő nap véres kettő nap pedig inkább barnázás!!A köv. mensimig még van idő kb. febr.25!Peteérésem febr.13.-án volt 12.-ke helyett! (12.-én együtt voltam a párommal!) 14.-ke óta pedig olyan érzésem van hogy megfog jönni! Ilyen még nem volt, mert én mindig mensi előtt 1-2 nappal érzem ezt vagy nem is érzem csak már akkor mikor megjött!! De ez most nem így van!! És nem tudom miért van ez most így!! Nagyon rossz mert én így még nem jártam szóval nem tudom mi lehet kb.10 éve mensizek és ez most fordult elő előszőr!! (Örülnénk hogyha baba lenne a dolog mögött, de én már nem merek előre örülni mert már sok csalódás volt ezügyben, mikor már úgy volt hogy baba az utolsó pillanatban mégis megjött!)2008. febr. 18. 21:51
1/2 anonim válasza:
Lehetséges hogy terhes vagy. 1 hét múlva tesztelj.sok sikert.
2/2 anonim válasza:
Hát igen. A nők köztudottan nem egyformán mensiznek. Én azt javaslom, hogy először is nyugodjj meg és hideg fejjel csináljj egy tesztet pár nap múlva. És ha az pozitív lesz, na akkor kedzhetsz örülni. Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!