13 napja késik a menzim a hőm 37, 1 lehetek terhes?
Figyelt kérdés
más tünetem nincs csak egy kicsit érzékeny a mellbimbom de csak egy kicsit. néha egy kicsit érzem ugy mintha megakarna jönni,de valamikor meg ugy rámtör,hogy tény leg ugy gondolom hogy mindjárt megjön.tesztet se merek venni mert félek a csalódástól. szerintetek terhes vagyok? azt hallota,hogy soka érzik a menzis érzést ha terhesek,de rám néha nagyon rámtör.nektek is volt ilyen terhesség esetén hogy ugy éreztétek megjön???????,,2008. febr. 18. 20:13
1/8 anonim válasza:
Tuti babucitok lesz,én is éreztem a mintha érzést de hálistennek baba volt az okozója.Vegyél egy tesztet tuti 2csík lesz.
2/8 anonim válasza:
biztos, hogy kismama vagy, gratulálunk!
3/8 anonim válasza:
Szerintem is babád lesz,nekem is volt olyan mintha érzésem,én vettem tesztet és pozítiv lett. Neked is ezt ajánlom. szurkolok.
5/8 anonim válasza:
A hőd és a késésed alapján tuti hogy babát vársz.csinálj gyorsan egy tesztet.Gratulálok neked:)
6/8 anonim válasza:
Babát vársz! Gratulálok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!