Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még babás? Tegnapra...

Lehetek még babás? Tegnapra nem vártam. Nem is jött. A hőm 37 fölött napok óta, viszon ma este csináltam egy tesztet és csak egy csík.

Figyelt kérdés
Pregimax teszt volt és elötte vacsoránál elég sokat ittam és csak egy órát vártam az utolsó wc-zés után. Szerintetek van még remény??
2009. márc. 15. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:

persze :)

hajrá!

2009. márc. 15. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A nem várt körüli napokban reggel érdemes tesztelni.
2009. márc. 15. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebből még lehet babóka:D Reggeli vizeletből tesztelj és ha az is negatív akkor se add fel,mert a teszt sem 100% mutatja ki a terhességet.Szorítok!!!!

2009. márc. 15. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a nemvárt után 6 nappal mentem orvoshoz és mék akkoris azt mondta hogy nincs semmi,de én is csináltam előtte tesztet ami neg. lett.Azt mondta a doki hogy fiatal terhes lehetek még és csináltatott vért és vizeletet.Az már kimutatta a frankót.Tehát ne add fel.

2009. márc. 15. 22:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást!!

Sajna nemrég elvesztettem egy terhességet és ami miatt nagyon bizonytalan vagyok az az, hogy annál szinte egyből kimutatta..és nagyon pozitiv lett a teszt. Tudom ám, hogy minden terhesség más. ÚÚÚÚgy izgulok :).

2009. márc. 15. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
szia mi lett veled azóta?kérkek ird meg
2009. dec. 3. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!