Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha csütörtökön lesz naptár...

Ha csütörtökön lesz naptár szerint peteérésem, akkor normális, ha még nem mutat semmit az ovulációs teszt?

Figyelt kérdés
Normális 28 napos ciklusom van, elvileg már a 9. naptól kell csinálni. Én még csak kettőt csináltam, egyiken sem volt semmi jel. Ennyivel előtte ugye még nincs semmi halvány csík, vagy valami! Kezdek félni, hogy nincs peteérésem...
2008. febr. 18. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
24-36 órával a peteérés előtt kimutatja a teszt,kedd-szerda este csináld újra akkor van az lh csúcs
2008. febr. 18. 16:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazából nekem mindig szokott lenni tojásfehérjésszerű váladék, ha most is tapasztalom, akkor fogom megcsinálni. Most vettem először, november közepe óta próbálkozunk, gondoltam kipróbálom, hátha mégsem átlagos időben van peteérésem, hanem valamikor máskor. Remélem, bejön.
2008. febr. 18. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is tesztelem az ovulációmat. Az elmúlt hónapban már a 11. napon poz. volt a tesztem, ebben a hónapban pedig a 13. napon volt poz. a teszt. A neten én is utána olvastam ezeknek a teszteknek. Általában du. vagy este tesztelj mert a szervezetedben nem mindig egyforma a hormon mennyisége. Fontos, hogy előtte kb 2 órával ne igyál sok folyadékot.
2008. febr. 18. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ha 28 napos a ciklusod, akkor nem a 12. napon kellene elkezdened a tesztelést?
2008. febr. 18. 19:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Én a Gabrieles használati utasítás szerint csináltam, de valószínűleg elég lett volna, mert nem volt semmi sem tegnapelőtt, sem ma, úgyhogy majd szerdán du-este csinálok újra, ha addig nem lesz jellemző fogyás, illetve hőmérsékletemelkedés.

Köszi a válaszokat!

2008. febr. 18. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Akarom írni: jellemző folyás
2008. febr. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!