3 napja késik és csináltam egy clearblue compact tesztet és van egy nagyon nagyon halvány 2 csík. Szerintetek reménykedhetek? Pár nap múlva csinálok még 1-et hátha erősebb lesz.
Ennek most nagyon örülök de még nem merem beleélni magam .
Ma van a 9-ik nap,hogy ne jött meg,nem baj,hogy ennyire halvány?9-én megyek a nőgyógyászhoz majd ott kiderül.
Nem hiszem el nagyon örülök neki és,hogy egyből sikerült a gyógyszer abbahagyása után 2 hónapba.
De még nem élem bele magam nagyon kíváncsi leszek 9-én mit mond a dokim csak még olyan messze van addig megörülök. :(
Hát sajna tegnap megjött úgyhogy nem tudom mi van .:(
Pedig ma mentem volna dokihoz.
Ha elmúlik akkor elmegyek sokan mondják,hogy attól még lehet baba,mer + volt a teszt.Hát én is reménykedek hátha de szerintem nincs semmi:(
Voltam dokinál 10 én felhívtam és mondta egyből mennyek be a Péterfybe fent vár a negyedik emeleten.Megvizsgált nem látott semmit csináltatott vérvételt ott 135.6 volt a hcg.
Keddre visszahívott másik vérvételre hátha emelkedik.De szerinte volt baba 90% csak elvetéltem.De kedden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!