Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik és csináltam...

3 napja késik és csináltam egy clearblue compact tesztet és van egy nagyon nagyon halvány 2 csík. Szerintetek reménykedhetek? Pár nap múlva csinálok még 1-et hátha erősebb lesz.

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 22:51
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Ennek most nagyon örülök de még nem merem beleélni magam .

Ma van a 9-ik nap,hogy ne jött meg,nem baj,hogy ennyire halvány?9-én megyek a nőgyógyászhoz majd ott kiderül.

2011. máj. 29. 23:28
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez bizony pozitív. :) gartula még egyszer
2011. máj. 30. 14:11
 23/29 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el nagyon örülök neki és,hogy egyből sikerült a gyógyszer abbahagyása után 2 hónapba.

De még nem élem bele magam nagyon kíváncsi leszek 9-én mit mond a dokim csak még olyan messze van addig megörülök. :(

2011. máj. 30. 14:27
 24/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a teszt ilyen tipusu. Ne aggodj, ilyenkor az nem jo! Sok sikert a dokinal! Ha addig akarsz meg tesztelni, elmehetsz hcg vervetelre.
2011. máj. 30. 15:41
 25/29 A kérdező kommentje:

Hát sajna tegnap megjött úgyhogy nem tudom mi van .:(

Pedig ma mentem volna dokihoz.

Ha elmúlik akkor elmegyek sokan mondják,hogy attól még lehet baba,mer + volt a teszt.Hát én is reménykedek hátha de szerintem nincs semmi:(

2011. jún. 9. 17:29
 26/29 anonim ***** válasza:
Én helyedben egyből felhívtam volna a dokit, amikor el kezdtél vérezni, hiszen ez a teszt tényleg pozitív és nem is olyan halvány!! Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen és ott legyen a baba!! Mindenképp írd meg mi van!!
2011. jún. 9. 19:42
 27/29 A kérdező kommentje:
Hát fel is hívtam de nem tudtam vele beszélni mert vizsgált pedig vele akartam de az aszisztens mondta nem tudja adni. elmondtam neki mi van azt mondta,hogy szerinte nincs terhesség de mennyek be ha elmúlt és akkor megnéz a doki.
2011. jún. 9. 22:35
 28/29 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon durva, hogy csakígy ráfogják hogy nincs is terhesség és ezzel el van intézve! :( Én kerestem volna egy másik orvost, nem telefonálgattam volna, hanem bementem volna.
2011. jún. 10. 08:53
 29/29 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál 10 én felhívtam és mondta egyből mennyek be a Péterfybe fent vár a negyedik emeleten.Megvizsgált nem látott semmit csináltatott vérvételt ott 135.6 volt a hcg.

Keddre visszahívott másik vérvételre hátha emelkedik.De szerinte volt baba 90% csak elvetéltem.De kedden kiderül.

2011. jún. 13. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!