Van valaki, aki mára nem várja? Nekem sehol semmi. Nem fáj a hasam. Ez normális? (Mármint mensi érzés) Szurkálások, és tegnap nagyon feszült, húzódott a bal oldalam. Fáj a derekam, fáradékony vagyok.
Én tutira csinálnék tesztet, azzal a tudattal, hogy ha negatív sincs semmi veszve addig, míg meg nem jön. Van otthon teszted? Már kimutathatja ha babás vagy.. :)
DRUKKOLOK!!!!
Szia én ma tesztelem pozitívat és nem volt semmi igazi terhestünetem :) Szóval nyugi :)
Drukkolok
Nekem pénteken vagy szombaon lett volna itt az ideje. vártam még egy napot és így pozitív. Vagyis csak azt akartam ezzel mondani, hogy várj még egy napot és újra próbálkozz :) Írj majd.
Köszönöm első :)
Gratulálok a babádhoz!!!
Nekem nem a mellbimbóm fáj, hanem belül a mirigyek egy kicsit, ha megnyomom!
Van itthon tesztem, de már délután van, nem fogja mutatni, nem?
Első vagyok, azt szokták írni, hogy a reggeli a legkoncentráltabb, de ha baba van, akkor mindegy, mikor csinálod. Remélem babás vagy!!!!
Én jövőhét szombatra nem várom, nekem is csak nyomásra érzékenyebbek a cicik, meg fejfájásom van (ez lehet az időtől) és néha megszédülök. Én írtam ki a jóstesztezős kérdést!
Izgatottan várjuk az eredményt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!