Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5hetes terhes vagyok, első...

5hetes terhes vagyok, első terhesség, normális hogy picit szúrkál a hasam?

Figyelt kérdés
igaz felvagyok fújodva meg szorulásom van kicsit attól lehet? és tanácsokat tudtok adni mire kell ilyenkor figyelni stb? pl hajat festeni lehet-e?
2011. máj. 21. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Laevolac az tényleg jó, én is használtam. A hajfestésről: nekem szőke melíros és végig festettem (fodrász által)a terhesség alatt. A régi fodrászom fekete festést ilyenkor nem javasol, mert az kátrány tartalmú, a mostani szerint bármilyet lehet festeni...
2011. máj. 23. 15:09
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, most vettem espumisan gyöngyöt, remélem beválik és tényleg nem ártalmas!
2011. máj. 23. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem orvos mondta, hogy sötét hajra színezôt lehet csak használni, szôke hajat lehet melírozni!

A hasszurka normális!

2011. máj. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!