Menzi szerű vérzés, mitől?
Figyelt kérdés
Már hétfőre nem vártam. Csütörtökön teszteltem, negatív lett. Ma reggelre volt vérzésem. Délelőtt is volt valami nagyon sűrű bordós-vöröses de ezt a jelleget, már nem nevezném folyadéknak. Azóta semmi vérzés. Először azt hittem igen, végere megjött, csak egy kicsit késett, de ez valamiért furi. Valami ötlet?2009. márc. 14. 16:22
1/3 anonim 

válasza:

furcsa menszi, lehet, hogy normálisan is megjön hamarosan, de lehet egy korai vetélés, de a negatív teszt mellett ennek nincs sok esélye.
2/3 anonim 

válasza:

Ez biztos,hogy mensi lesz,nyugodj meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Há remélem is h csak furi menzi. Lehet csak a sok stressztől felborult kicsit a hormonháztartásom. De így hogy már volt (igaz furi jellegű , de ) vérzésem tuti nem lehetek terhes!?! Ugyi!?! És ha ténleg normális menzim lesz akkor nem ölöm tovább az idelátogatók agyát a butuska kérdéseimmel.
2009. márc. 14. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!