Ha pozitív a teszt, "megtréfált" már valakit? Orvosnál
kiderül, hogy mégsem terhes?
Figyelt kérdés
Most teszteltem pozitívat, de félek elhinni. Elég össze-vissza volt a ciklusom, így amikor késett, nem teszteltem mindjárt, most kb 7-8 hetes lehetek, hétfőn megyek orvoshoz, de nem merem elhinni. Hasonoló tüneteket kezdek tapasztalni magamon, mint az első babával, de félek, hogy ezt is csak beképzelem. Nem vagyok normális...:(
2011. máj. 21. 18:17
1/8 anonim válasza:
Pozitív irányban nem hiszem, hogy téved, mert a HCG-hormont mutatja ki, ami szinte csak terhességben van a szervezetben ilyen nagy mennyiségben. (max. betegségkor még)
2011. máj. 21. 18:25
2/8 anonim válasza:
A teszt a HCG -re reagál, csak akkor jelez pozit, ha magas a HCG szint, és ezt csak akkor termeled, ha terhes vagy. Pozitív irányban nem szokott tévedni a teszt. Egyébként szerintem sokan átesnek ezen a "mi van, ha mégsem pozi" kérdésen. Én is úgy mentem az ultrahangra, hogy "mi van, ha felfekszek az asztalra, a doki meg kiröhög, hogy mit akarok én itt?":D Persze erre nem került sor:D
Normális vagy, ne aggódj!
2011. máj. 21. 18:41
3/8 anonim válasza:
A két gyereknél összesen 5db tesztet csináltam, pozitivak lettek, nem tévedtek.
2011. máj. 21. 19:10
4/8 anonim válasza:
Nekem az egyik teszt mindig halvány pozit mutatott kissé időn túl, de mindig pozitív és nem szellemcsík és mégsem vagyok terhes. De volt egy másik is, azon még halványabban időn túl kijött a 2. nagyon halvány csík, ez is "becsapott". Nem éltem bele magamat, de nagyon reménykedtem, mivel nekem még időn túl sem volt soha pozi tesztem, mostanában meg ez van. És nem tudok róla, hogy terhes lennék, úgyhogy engem átvertek. Elég nagy pofára esés volt ez nekem amúgy...hiába nem éltem bele magam, azért mégis csak reménykedtem egy kicsit, mivel ilyenem még nem volt...erre tessék...! :((
2011. máj. 21. 19:27
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló nem kötekedni szeretnék komolyan, de nem hiába van ráírva a tesztekre hogy időn túl nem szabad kiértékelni a tesztet.
Nem rossz szándékból írtam komolyan.
2011. máj. 21. 20:21
6/8 anonim válasza:
Csak furcsa, hogy máskor még időn túl sem jött ki 2. csík. Most meg kijött mindegyiken. Mindegy. Csak megírtam, hogy velem ez volt.
2011. máj. 21. 20:24
7/8 anonim válasza:
És gondolom, aztán megjött. tehát ha baba volt is, elment. Sajnálom. Én is jártam már így. 2 nap késés, halvány pozitív teszt, aztán megjött. Nem a teszt volt hibás, hanem a baba nem tudott maradni.
Egyébként eddig két terhességből kettőnél igazolta a doki a babát a pozitív teszt után.
2011. máj. 21. 23:27
8/8 anonim válasza:
Nem, nem jött meg. Csak pecsételő vérzésem volt! Úgyhogy kiváncsi vagyok, legközelebb meg fog-e jönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!