Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha peteérés óta vegyes mintáza...

Ha peteérés óta vegyes mintázatot mutat a mikroszkópom, akkor sikerült?

Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
sokan itt azt írták, hogy igen. de majd, ha kimarad a mensid, akkor tesztelj rá 5-6 napra.
2008. febr. 18. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nekem is többször mutatott már vegyesen mégsem voltam terhes várd meg amig késik aznap a teszt már kimutatja ha babát vársz
2008. febr. 18. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig össze-vissza mutat indent, nem is értem miért.

Csupán egyszer láttam rajta "páfrányt", azátn azóta sem :(

De amúgy tényleg azt mondják, hogy ha sikerül a baba, akkor fele-fele arányban látod rajta a " mintákat "

2008. febr. 18. 11:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó kommenthez szólnék!Teljesen szabályos,mintha félbe vágták volna már napok óta a balfele tiszta páfrány, a jobb fele tiszta pötty!Istenem, de boldog lennék, ha jövő hét csütörökön nem jönne meg!
2008. febr. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!