Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van akkor ha ikreket vár...

Mi van akkor ha ikreket vár valaki de csak egy babát szeretne?

Figyelt kérdés
Én Clostyt szedek és hallottam már hogy ettől lehetséges az ikerterhesség. Én viszont csak 1 babát szeretnék.
2009. márc. 14. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A Closti melletti, de mesterséges megtermékenyítéssel létrejövő iker terhességeket szerintem nem szokták redukálni. A hármas vagy többes terhességek esetén a nagy kihordási kockázat miatt szokták fel ajánlani a magzat redukciót, ami nem kockázat nélküli beavatkozás.
2009. márc. 14. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Első babámat vártam, mert elterveztük, hogy szeretnénk már kisbabát. Természetes úton lettem terhes, és az első uh-on közölték, hogy nem egy baba, hanem kettő van a képen. Nem jutottam szóhoz, de aztán szépen lassan megbarátkoztam vele. Ma már 9 hónapos nagylányok és a legcsodálatosabb dolog amit az élettől kaphattam, pedig előtte rettegtem, hogy mi lesz. A te döntésed, hogy mit akarsz, de csodásabb dolog nincs mint iker babáknak életet adni. Milyen okból kifolyólag nem szeretnéd ha ikrek lennének? Ha még valamit szeretnél tudni nyugodtan írj privit, válaszolok.
2009. márc. 14. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy. Én is iker vagyok és az anyukám folyton mondogatja, hogy milyen nehéz 2 babával meg hogy Isten ments tőle hogy ikreim legyenek... Meg ebben az anyagi helyzetben.....jobb is.
2009. márc. 15. 07:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor én is az első adag Closty bevétele előtt voltam, rendesen megijedtem az ikerterhességtől. Gondolkodtam rajta, hogy bemerjem-e szedni vagy sem. Végülis megtettem. Sajnos nemhogy ikreim nem lettek, de még egy pozitív terhességi tesztet sem láttam. :( Azóta túl vagyok sok-sok Clostys hónapon, 2 inszemináción és eltelt 1,5 év. Mostmár úgy vagyok vele, hogy jöhetnének az ikrek is, én lennék a világon a legboldogabb -duplán boldog- két egészséges mütyürkével!!!

Mondjuk neked elég nagy az esélyed az ikerterhességre, ha Te is az vagy!

Azt mondom, ha így alakul, legyél nagyon boldog, szeresd mind a kettőt, nem biztos, hogy neked is nehéz lesz! De majd az élet úgyis megoldja.

2009. márc. 15. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!