Mi van akkor ha ikreket vár valaki de csak egy babát szeretne?
Figyelt kérdés
Én Clostyt szedek és hallottam már hogy ettől lehetséges az ikerterhesség. Én viszont csak 1 babát szeretnék.2009. márc. 14. 13:33
1/4 anonim 

válasza:

A Closti melletti, de mesterséges megtermékenyítéssel létrejövő iker terhességeket szerintem nem szokták redukálni. A hármas vagy többes terhességek esetén a nagy kihordási kockázat miatt szokták fel ajánlani a magzat redukciót, ami nem kockázat nélküli beavatkozás.
2/4 anonim 

válasza:

Első babámat vártam, mert elterveztük, hogy szeretnénk már kisbabát. Természetes úton lettem terhes, és az első uh-on közölték, hogy nem egy baba, hanem kettő van a képen. Nem jutottam szóhoz, de aztán szépen lassan megbarátkoztam vele. Ma már 9 hónapos nagylányok és a legcsodálatosabb dolog amit az élettől kaphattam, pedig előtte rettegtem, hogy mi lesz. A te döntésed, hogy mit akarsz, de csodásabb dolog nincs mint iker babáknak életet adni. Milyen okból kifolyólag nem szeretnéd ha ikrek lennének? Ha még valamit szeretnél tudni nyugodtan írj privit, válaszolok.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy. Én is iker vagyok és az anyukám folyton mondogatja, hogy milyen nehéz 2 babával meg hogy Isten ments tőle hogy ikreim legyenek... Meg ebben az anyagi helyzetben.....jobb is.
2009. márc. 15. 07:42
4/4 anonim 

válasza:

Amikor én is az első adag Closty bevétele előtt voltam, rendesen megijedtem az ikerterhességtől. Gondolkodtam rajta, hogy bemerjem-e szedni vagy sem. Végülis megtettem. Sajnos nemhogy ikreim nem lettek, de még egy pozitív terhességi tesztet sem láttam. :( Azóta túl vagyok sok-sok Clostys hónapon, 2 inszemináción és eltelt 1,5 év. Mostmár úgy vagyok vele, hogy jöhetnének az ikrek is, én lennék a világon a legboldogabb -duplán boldog- két egészséges mütyürkével!!!
Mondjuk neked elég nagy az esélyed az ikerterhességre, ha Te is az vagy!
Azt mondom, ha így alakul, legyél nagyon boldog, szeresd mind a kettőt, nem biztos, hogy neked is nehéz lesz! De majd az élet úgyis megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!