Szex 2 nappal peteérés előtt?
Figyelt kérdés
Sajnos csak ekkor tudtunk együtt lenni.
Tudom, hogy a spermiumok akár 48 órán át is életben maradhatnak, bár elhiszem, hogy kicsi rá az esély.
Van, aki így fogant meg?
Régóta szeretnénk babát, már nagyon vágyunk rá, így érthető módon minden hónap reménykedéssel telik.
2011. máj. 20. 19:23
1/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm így lett terhes és teljesen biztos hogy 2 nappal ovuláció előtt voltak együtt. Úgyhogy szerintem van esélyed ezek alapján!
2/7 anonim válasza:
Persze :) Szerintem nagyon sok baba így jön/jött össze!
3/7 anonim válasza:
Én most 9 hetes vagyok! Nekünk így jött össze! Ráadásul elsőre!:)
4/7 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó lenne!
Bár volt már olyan hónap, hogy minden napot végigszexeltünk és semmi :(
Azért még mindig reménykedek, bár előtte 9 évig szedtem fogamzásgátlót, remélem nem tettem ezzel tönkre a peteérésem...
2011. máj. 20. 20:49
5/7 anonim válasza:
nekünk is így jött össze :-) hajrá!
6/7 anonim válasza:
Bocs, off!
Én kislányt szeretnék (van már két kisfiam), ki esetleg ilyen módon lett terhes közületek, az fiút/lányt vár??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!