Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek akkor most mikor...

Szerintetek akkor most mikor kéne elkezdenem a clostyt?

Figyelt kérdés

nagyon sokat várok ettől a gyógyszertől,remélem segiteni fog...

most keztem el halványan vérezni(még csak rózsaszínes folyás,de már fáj a hasam stb)délutánra már tuti rendesen beerősödik.

a 3ik naptol kell szednem a gyógyszert! akkor a mait vegyem az elsőnek és holnap után reggel kezdhetem a clostyt? az nem baj h ez az első nap igazábol fél nap?

lehet h kicsit tulreagálom,de véletlen se én rontsam el...

köszi!

2011. máj. 20. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, ha megjön ma rendesen, akkor vedd a mait 1. napnak!

De egyébként mindegy, valamelyik doki a 2. naptól adja, valamelyik a 3. naptól, valamelyik pedig az 5. naptól.

2011. máj. 20. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen a mai nap számít az első napnak és akkor holnap után kell bevenned az első szemet. Ha a doki a 3. napot mondta, akkor a 3-on is vedd be. Kell menned gondolom ultrahangra vissza majd, hogy nézze a peteérést. Neki ezért fontos mikor is kezdted el szedni, mert úgy hív vissza. Megkérdezhetem mire kaptad? Két hónapig szedtem én is, rendszertelen volt a menszim. Az első sajnos sikertelen volt. A másodikban viszont összejött a baba. 21 hetes kismama

2011. máj. 20. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:

nem értem én ezt lányok...délután egyértelműen elindult valami,görcsöltem is stbstb,erre most alig van valami...

amugy 5hónapja nem menstruáltam, pco-s vagyok. kedden szedtem be az utolsó norcolutot h megjöjjön-azt hittem végre meghozta...erre ugy tünik h abba is maradt...nem értem...clostyt meg azért irt fel,mert ugye se mensi se peteérés és babát szeretnénk. amugy se uh-ra nem hivott vossza se semmi,csak mondta h 3hónapig szedjem a 3ik napoktól 5napig, aztán ennyi...:S

el vagyok már keseredve h mi van velem....:(( na mindegy...majd lesz vhogy...

2011. máj. 20. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben másik dokit keresnék! Főleg ha pcos vagy! Mert a closti cisztát is csinálhat! Ezért is figyelik uh-on, hogy van-e peteérés, és hogy ne stimuláljon túl! A másik meg, hogy sokaknak, nem jön meg a clostis hónapban időre a mensi, többször gyógyszer kell hogy meghozza.

Csak hogy ennyi rossz után jót is írjak, nekem két clostis hónap után a harmadik szünetelő hónapban fogant tőle baba. :)

Sok sikert!

2011. máj. 20. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem se kezdd el, ha nem követ UH-n!

Nehogy aztán még jobban becisztásodj!

2011. máj. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!