Lehetséges hogy terhes vagyok, vagy be beszélem magamnak? Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Na akkor hol is kezdjem...Februar 28-an voltam a baratommal, nem vedekeztunk, de nem is elvezet belem! Marcius 5-ke korul lehetet a peteeresem. Aztan tobbszori alakalommal voltam a baratommal de hasznaltam huvelykupot, de akkor se elvezet belem!Aztan elegge fajt a mehem, es neha szurkalo erzeseket is ereztem. Semmi faradekonysagot nem eszleltem.Hanyingerem is volt neha, de nem veszelyes! Nem hanytam.Mellfeszulesem nincs, es azota se semmi jele, pecsetelesem sem volt, ami a beagyazodasra utalhatott volna, tudom hogy nem minden esetben van!Aztan 9-10ke korul megint nyulos-nyalkas folyasom volt, mintha akkor is lett volna peteeresem.Ez lehetseges e? 19-ke korul meg kene jojon. Tudom hogy minden lehetseges, hogy az elovaladektol is terhes maradhatok... Kerlek segitsetsetek, es ne hurogjatok le stb stb. Mielott megkerdeznetek hogy miert nem hasznaltam legeloszor huvelykupot a valaszom pedig az, hogy nem tudtam hozza jutni csak receptel, es ovszerre viszont alergias vagyok!2009. márc. 13. 21:45
1/2 anonim válasza:
A leírtak alapján nincs túl sok valószínűsége a terhességnek. Ha terhességről is van szó, ilyen korán még nem igazán vannak igazi terhességi tünetek sem. Túl sokat nem tehetsz az ügy ellen, de próbálj meg egy kicsit kevesebbet parázni.
2/2 A kérdező kommentje:
Oke! Koszonom a gyors valaszt!
2009. márc. 13. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!