Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok,...

Lehetséges hogy terhes vagyok, vagy be beszélem magamnak? Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Na akkor hol is kezdjem...Februar 28-an voltam a baratommal, nem vedekeztunk, de nem is elvezet belem! Marcius 5-ke korul lehetet a peteeresem. Aztan tobbszori alakalommal voltam a baratommal de hasznaltam huvelykupot, de akkor se elvezet belem!Aztan elegge fajt a mehem, es neha szurkalo erzeseket is ereztem. Semmi faradekonysagot nem eszleltem.Hanyingerem is volt neha, de nem veszelyes! Nem hanytam.Mellfeszulesem nincs, es azota se semmi jele, pecsetelesem sem volt, ami a beagyazodasra utalhatott volna, tudom hogy nem minden esetben van!Aztan 9-10ke korul megint nyulos-nyalkas folyasom volt, mintha akkor is lett volna peteeresem.Ez lehetseges e? 19-ke korul meg kene jojon. Tudom hogy minden lehetseges, hogy az elovaladektol is terhes maradhatok... Kerlek segitsetsetek, es ne hurogjatok le stb stb. Mielott megkerdeznetek hogy miert nem hasznaltam legeloszor huvelykupot a valaszom pedig az, hogy nem tudtam hozza jutni csak receptel, es ovszerre viszont alergias vagyok!
2009. márc. 13. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nincs túl sok valószínűsége a terhességnek. Ha terhességről is van szó, ilyen korán még nem igazán vannak igazi terhességi tünetek sem. Túl sokat nem tehetsz az ügy ellen, de próbálj meg egy kicsit kevesebbet parázni.
2009. márc. 13. 21:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Oke! Koszonom a gyors valaszt!
2009. márc. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!