Kaposvári vagy Tapolcai Kaálit ajánljátok?
Úgy néz ki, hogy csak a lombik segíthet, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszuk.
A Kaposvári közelebb lenne, de nem tudom, hogy milyen költségekre számíthatunk. Úgy tudom Tapolcán hosszabb a várakozási idő, de ingyenes. Útiköltséget tényleg támogatja a TB?
Szia!Mi Márc.3.án telefonáltunk időpontért Tapolcára.Jövő hónapban már inszemünk lesz.Szerintem ez nem hosszú idő!!!! :-)
márc 24.én már mentünk is az első vizsgálatokra.Igen aranyosak,segítőkészek és gyönyőrű helyen van.Rengeteg pár jár oda!Egy vérvétel fizetős(14500.-) amúgy minden ingyenes csak a gyógyszerek nem meg a Fagyasztásnál kell még azt hiszem.Remélem tudtam segíteni ha gondolod kérdezz,ha tudok segítek!Moncsi
Szia! Mi 2,5 évet vesztegettünk el Tapolcán. 5 inszem, 3 lombik. Szép környezet, kedves személyzet. Hála a nem alapos kivizsgálásoknak 800.000.- Ft kidobott pénz.
Kaposváron most kezdjük a lombikot, egy mindenre kiterjedő, sokkal alaposabb kivizsgálás után.
Hát te tudod!Azt tudom,hogy nem lenne akkor ott annyi pár hogyha szar lenne.Én meg még jópáran meg vagyunk elégedve.Ja és nálunk igenis alapossak voltak!!!!!!Az eredményeid,eredményeink meg folyamatosan változnak. :-(
Ja és az a sok babafotó szerintem magáért beszél a falakon!Amúgy sajnálom hogy ez történt nálatok.Jó egészséget nektek.és több sikert Kaposváron :-)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Még azt szeretném megtudni, hogy Kaposváron kb.mennyit kell fizetni a vizsgálatokért, amit lehet tb alapon is elvégeztethetek, azt is elfogadják? Mire számíthatok?
Kaposváron a konzultáció 13.000 Ft. Kb. 1 órás beszélgetést jelent. Ott adnak egy listát, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni. Ezt bárhol TB kártyára megcsinálják, elfogadják a vitt eredményeket. Ha a kaposvári kórház nőgyógyászatán csináltatod, soron kívűl vesznek előre mindig, mindenhol. Még a mufurc dolgozókból is kezesbárány lesz, ha meglátják a Kaális papírt...
Ha megvan minden eredmény, vissza kell menni egy megbeszélésre, ahol elmondják a hogyan továbbot. Egy ilyen megbeszélés 1500 Ft. A lombikot és a hozzá kapcsolódó UH-kat, és egyebeket teljesen támogatja a TB, nem kell fizetni érte.
Itt is nagyon szép az egész, akárcsak Tapolcán. Az asszisztensek második alkalomtól mindenkit a nevükön szólítanak, és ha telefonálsz is, tudják ki vagy, nem kell magyarázkodnod.
Ami nekem nagyon kellemes csalódás volt, az az orvosok viszonya a betegekkel. Annyira családias és közvetlen a kapcsolat, egyáltalán nem azt érzem, hogy orvosnál vagyok. Ezt nem lehet leírni, tapasztalni kell.
Mi február óta járunk, összesen 60.000 Ft-ot fizettünk. Megúszhattuk volna 14.500 Ft-ból is, de egy csomó vizsgálatot ott végeztettünk el. Meg egy sófeltöltést is csináltak nekem, az is benne van.
Első válaszolónak sok sikert kívánok Tapolcán! Kívánom, hogy sikerüljön az inszem, és hamarosan teljesüljön minden vágyatok!
Ha elfogadsz egy jótanácsot: Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett, ne kövesd el azt a hibát, hogy a személyzet és a hely miatt nem mentek máshova.
Van jópár ismerősöm, aki előbb lépett, mint mi, és már BMC-nek és a győri Kaálinak hála karjaiban tartják a babáikat.
Kedves utolsó előtti válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatásod, segítségeddel sikerült döntenem. Hálás vagyok érte!
Mielőbbi babásodást MINDENKINEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!