Érett petesejt a petefészekben és 10 mm-es nyálkahártya jelenti, hogy most van a tüszőrepedésem?
Figyelt kérdés
A petesejt 19 mm...tehát kb 24 órán belül kell történni a repedésnek és utána már nem lehet megtermékenyülés?2011. máj. 19. 16:44
31/44 anonim válasza:
És nem mondtad neki hogy volt már érett tüszöd a 14.napon.
32/44 A kérdező kommentje:
de...és az szép 19mmes volt...ahogy írtam itt a legelején...azt is vele lestük meg...elméletileg mensi után, következő ciklus közepe felé kellene csak az újnak látszódnia, nem? össze csak nem ment és maradt ott:)
2011. jún. 4. 20:52
33/44 anonim válasza:
de igen,csak a mensi után kéne újnak lennie,de mondom biztos te vagy az 1000-ből az az egy akinek 2 van különböző időpontban egy cikluson belül.Sőt e-mellé még azt is olvastam hogy akár ebből a 2 petéből babák lehetnek,vagyis ikrek,csak az 1.pár nappal idősebb lesz.De ne adj annyira a szavamnak,ezt csak olvastam.Mindenesetre csinálj tesztet és keresd fel a dokidat!
34/44 A kérdező kommentje:
de ha az előző megfogant volna akkor nem indult volna meg ez a második...akkor hétfőn doki...egy másik...és mégegyszer köszi
2011. jún. 4. 21:05
35/44 A kérdező kommentje:
bár ha terhesség lenne, akkor csak látja a nyálkahártyán...ilyen közel a mensihez...
2011. jún. 4. 21:06
36/44 A kérdező kommentje:
mármint látta volna
2011. jún. 4. 21:06
37/44 anonim válasza:
Írj ha megtudsz valamit!drukkolok hogy babás legyél!
38/44 A kérdező kommentje:
feszült vagyok, fájdogál is, nem hinném hogy baba lenne...de majd írok mi lett...addig meg ha valakinek volt hasonló és ír róla megköszönöm...
2011. jún. 4. 21:32
40/44 A kérdező kommentje:
nem..néha úgy kezd el fájni, de aztán elmúlik
2011. jún. 5. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!