Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 28. napon. Az...

Ma vagyok a 28. napon. Az baj, hogy ritkán van mensi érzésem? Néha szurkál, görcsölget a bal oldalam, feszülést érzek. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mára vagy holnapra nem várom. Általában 28-29 napos a ciklusom. Farkas étvágyam lett pár napja, szinte 2 óránként kell ennem, mert éhes vagyok! Fáradt és álmos vagyok, muszáj délután aludnom, mert nem bírom ki,(persze ha nem dolgozom) de este ugyanúgy tudok aludni. Fehér krémes folyásom van. Szerintetek? Kérlek válaszoljatok nekem!
2009. márc. 13. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Bármi lehet, de látatlanban biztosat kijelenteni nem lehet. Ha van még türelmed akkor a biztosabb eredmény érdekében várhatsz még 1-2 napot a teszteléssel.

2009. márc. 13. 19:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Holnap reggel csinálok egyet! Férjemmel 2 naponta voltunk együtt, pé előtt és utána is. Remélem jó a megérzésem :)
2009. márc. 13. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!