Peteérés után 6 nappal pár csepp vér minek a jele?
Figyelt kérdés
Ez mindenképp a beágyazódás jele, vagy lehet pont az ellenkezője (hamarosan meg fog jönni)? Reggel vettem észre, azóta semmi. Ha ez a beágyazódás, 3 nap múlva már tesztelhetek?2011. máj. 19. 14:36
1/14 anonim válasza:
Honnan tudod, mikor volt peteérésed?
Az a 6 nap "biztos"?
2/14 A kérdező kommentje:
Hőmérőzök, így tuti, hogy 6 napja volt peteérésem-amit pecsételő vérzés is kísért. És ma ismét, de csak reggel.
2011. máj. 19. 14:45
3/14 anonim válasza:
Igen, tuti, hogy kb. akkor volt. :o)
Hány naposak a ciklusaid, és hányadik napon volt az ovuláció?
Hat nap elvileg picit kevés a beágyazódáshoz, ami elvileg 7-12 nap, de nem lehetetlen, hátha picit előbb volt, mint gondoltad.
Egyik gyermekemmel én is a 9. napon émelyegtem és a 10. napon +-t teszteltem.
(Egy hőmérőzős)
4/14 anonim válasza:
Hű, nagyon gyanús :). Én azért megvárnám a nemvárt napját, és csak azután tesztelnék (csalódás elkerülése miatt)
5/14 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: szerintetek kezdjek el inni palástfű teát, biztos, ami biztos (vetélést megelőzendő)?
2011. máj. 19. 14:52
6/14 A kérdező kommentje:
Ja, és 27-28 naposak a ciklusaim, a 15. napon volt ovu.
2011. máj. 19. 15:12
7/14 anonim válasza:
Lehet jele, amúgysem törvényszerű hogy leghamarabb csak a 7. naptól lehet pecsételő vérzés a beágyazódástól, bármikor lehet...nem vagyunk gépek.
Tehát lehet, hogy amiatt van, de az is lehet, hogy nem!! Mert nekem is volt már ilyenem többször is és sajnos mégsem vagyok terhes!!
9/14 A kérdező kommentje:
Még nem. Úgy terveztem, hogy ma veszek tesztet, holnap megcsinálom, de valahogy minden jel arra mutat, hogy meg fog jönni. Még várok 1-2 napot, nem akarok fölöslegesen tesztelni. De megírom, bárhogy is alakul.
2011. máj. 23. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!