Jó helyre húzta be a pé-t a ciklus. Hu? Szerintem nem. És ígéretes eddig a görbém?
Szia.
Szerintem a 15. napon volt a péd , és ha csak annyiszor voltatok együtt mint ahogy a diagrammon jelölted hát akkor elég nehéz lesz babásnak lenned ebben a hónapban , meg szerintem elég laposan kezdett a luteális szakaszod.
Megint én aki az elöbb.
A másik hónapod már sokkal szebb, az hogy laposan kezd a luteális szakasz az azt jelenti hogy nem biztos a pé és a tüsző repedése de a múlt hónapi görbéden szépen látszik a péd és azzal nincs is semmi gond az a mostani hónap inkább ad aggodalomra okot mint az előző mert nagyon ugrál a hőd a ciklus elején és az nem jó , de mult hónapi elég szép.
Mióta próbálkoztok?
Ne kövesd el azt a hibát hogy bizol benne hogy majd jön és csak vársz évekig mert én azt tettem két évig vártam és csak utána mentem el dokihoz , pedig bizony elöbb kellett volna , akkor talán nem itt tartanék.
Nagyon sajnálom, hogy veled ezt történt és szurkolok, hogy összejöjjön.
És szerinted, mitől van az hogy ma olyan érzésem van mint amikor megjön? Elvileg csak jövöhét vasárnap kell hogy megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!