Ha dohányzom még a terhesség elött, de ahogy kiderül, hogy babás vagyok abbahagyom, azzal jobban ártok neki (ezt mondták), mint ha fokozatosan szoknék le?
Én nem hinném, hogy jobban ártasz neki, sőt minél kevesebbet tölt füstmentesen, annál jobban fejlődik. Szerintem a legjobb ha rögtön leteszed a cigit.
Kitartást. Biztos nehéz lesz, de megéri:)
mindegyik doki mást mond...dohányzás nehéz téma,sok mindennel árthatunk a babának, és nem tudunk róla..szomszédasszonyom 6 hónapos koráig szivta, én nem rég tettem le....de tedd le, mert nekem pár rémálmom volt miatta
17 hetes...
Ez szeritem csak akkor igaz, ha halál ideges vagy mert nem gyújthatsz rá. Én is dohányoztam, de amit megtudtam azonnal letettem a cigit. Nem volt nehéz. Az első pár nap egy kicsit furi volt, a szokások miatt, de aztán jött a hányiger és a cigi szagától is rosszul voltam. Szilveszterkor a páromnak meggyújtottam egy szálat, de elég szarul lettem tőlle.
Most már, hogy elmúlt a hányiger, néha eszembe jut, de rágyújtanék, de nem vinne rá a lelkiismeret, és igazából nem is hiányzik.
De ha valaki nagyon sokat ideges a cigi miatt, akkor én is úgy tudom, hogy napi 2-3 szál nem olyan ártalmas, mint a sok idegeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!