MItől lehet, hogy napok óta nehéznek érzem a méhem, megjön érzésem van, erős tojásfehérje szerű folyásom volt, mára kissé csökkent, émelygek, néha hányingerem van, és nagyon álmos, fáradékony vagyok, fel vagyok puffadva? Keddre nem várom.
Figyelt kérdés
Keddre nem várom.2009. márc. 13. 16:09
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a tojásfehérje szerű folyásom mindig peteérés előtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is előfordult három egymást követő hónapban, hogy már félidőtől hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.
2/4 A kérdező kommentje:
Keddre kéne megjönnie, de kb. 1 hete érzem ilyen furán magam. Nem szokott ilyen mennyiségű folyásom lenni. Nem tudom mitől lehet. Fura érzés nagyon
2009. márc. 13. 16:17
3/4 anonim válasza:
Hát ha ezek nem pszihés tünetek akkor valószínű terhes vagy!
4/4 anonim válasza:
Hát nekem hétfőre kéne megjönni,de kedd óta ugyan úgy vagyok,mint te,Nehéz a méhem,néha még be is görcsöl,olyan mintha most jönne meg.Most várok hétfőig vagy keddig,ha addig nem jön meg,lehet,hogy tesztelek!Bár nekem nincs olyan szerencsám,hogy + legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!