Nem keso leszokni a cigirol, ha mar bebizonyosodik, hogy valaki terhes? Persze rogton, amint kimarad a menstruacio.
Figyelt kérdés
Pl.ha kimarad a menstruacio,vagy eppen mar elotte felmerul ,hogy baba lehet a dologban?2009. márc. 13. 15:53
11/14 anonim válasza:
Szia!
Hidd el, ha megtudod, hogy terhes vagy, le fogod tudni rakni.Én is mikor megtudtam, rögtön leraktam, de sajnos, be kellett fejezni a terhességet.Azóta megint dohányzom, le tudnám rakni, de mostanában vizsgázom és nem hiszem, hogy kibirnám cigi nélkül, de ha kiderül, hogy terhes vagyok, azonnal leteszem.Jobb lenne rá sem gyújtani, de sokszor a terhesség ad csak erőt, hogy le tudd tenni!!
Mielőbbi babásodást!!!:)
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom es viszont kivanom.Es ha szabad kerdeznem mi volt az oka,hogy be kellett fejezni a terhessegedet?Kiderult,hogy mi volt a gond?
2009. márc. 13. 16:38
13/14 anonim válasza:
Szia!
Nem volt szívhang..
De próbálkozunk gőzerővel:D
Úgyis jön a tevesz, csak kopogtat a gólya:)
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom.Szoritok,hogy sikeruljon minnel hamarabb.
2009. márc. 15. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!