Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hátrahajló méhem van. Melyik...

Hátrahajló méhem van. Melyik a legjobb pozi, ahogy segítek a kiskatonáknak célba érni?

Figyelt kérdés
10 hónapja próbálkozunk, estem már teherbe, de nem maradt meg, mert nem volt életképes.
2009. márc. 13. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Húgom párnát rakott feneke alá, neki így sikerült 3 hónap alatt. (Nagy szerencséje volt! Nekem semmi bajom elméletileg, mégis több mint fél évig próbálkoztunk)

Sok sikert!

2009. márc. 13. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Együttlét után "gyertyaállás" percekig:) sok sikert!
2009. márc. 13. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Elvileg hátulról érdemes próbálkozni ilyenkor, de ma már nagyon sok orvos mondja, hogy a hátrahajló méh csak egy normális variáns, nem igényel különösebb "teendőt".
2009. márc. 13. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is hatrahajlo a mehem es elsore sikerult teherbe esnem...en az aktus utan felemeltem a labaim gyertya pozba..probald ki ..sok sikert
2009. márc. 13. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
13;58-as vagyok mi is haturol csinaltuk ...es utana gyertyapoz:)
2009. márc. 13. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. márc. 13. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Hátrahajló méhem van, különösebb taktika nem kell. Ha az ondó életerős és szervi problémáid nincsenek.

Rásegíteni esetleg aktus utáni hasonfekvéssel lehet, vagy éppen ilyen pózban történjen az aktus.

2009. márc. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!