Hátrahajló méhem van. Melyik a legjobb pozi, ahogy segítek a kiskatonáknak célba érni?
Figyelt kérdés
10 hónapja próbálkozunk, estem már teherbe, de nem maradt meg, mert nem volt életképes.2009. márc. 13. 13:48
1/7 anonim válasza:
Húgom párnát rakott feneke alá, neki így sikerült 3 hónap alatt. (Nagy szerencséje volt! Nekem semmi bajom elméletileg, mégis több mint fél évig próbálkoztunk)
Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Együttlét után "gyertyaállás" percekig:) sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Elvileg hátulról érdemes próbálkozni ilyenkor, de ma már nagyon sok orvos mondja, hogy a hátrahajló méh csak egy normális variáns, nem igényel különösebb "teendőt".
4/7 anonim válasza:
nekem is hatrahajlo a mehem es elsore sikerult teherbe esnem...en az aktus utan felemeltem a labaim gyertya pozba..probald ki ..sok sikert
5/7 anonim válasza:
13;58-as vagyok mi is haturol csinaltuk ...es utana gyertyapoz:)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. márc. 13. 14:00
7/7 anonim válasza:
Hátrahajló méhem van, különösebb taktika nem kell. Ha az ondó életerős és szervi problémáid nincsenek.
Rásegíteni esetleg aktus utáni hasonfekvéssel lehet, vagy éppen ilyen pózban történjen az aktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!