Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SÜRGŐS! Még nem pisiltam este...

SÜRGŐS! Még nem pisiltam este óta, ha üvegbe pisilok most és kb.2 óra múlva tesztelek, akkor még lehet benne hcg hormon?

Figyelt kérdés
Nem csökken amiatt, hogy már 2-3 órája üvegben van. Kb. addigra hozzák meg a teszetet, de már nagyon kell pisilnem.
2011. máj. 18. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
persze, ráérsz még bőven :)
2011. máj. 18. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Tedd be hűtőbe.
2011. máj. 18. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jó lesz így. Ha teheted, tedd hűtőbe. De a mai teszteket nem muszáj reggeli vizeletből csinálni.
2011. máj. 18. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Pisilj, és tedd hűtőbe. Semmi baja nem lesz a HCG-dnek. :)
2011. máj. 18. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
jol birja a holyagod...el is hiszem hogy surgos volt a kerdes...varjuk a teszt eredmenyet!!!
2011. máj. 18. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
várjuk az eredményt :-) tényleg jól bírod.
2011. máj. 18. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolom már megvan az eredmény. Kíváncsian várjuk. M
2011. máj. 18. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Negatív lett, de nem bánom, mert a fiam 9 hónapos és már van egy 4,5 éves lányunk is. Fogamzásgátlót akarok szedni, ezért teszteltem előtte.
2011. máj. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!