Ugye nagy esélyem van a terhességre?
Figyelt kérdés
Április 27én mensiztem utoljára(akkor kezdődött),kb.5napig tartott!Utána a párommal minden másnap "úgy"szeretkeztünk...mivel a többi napon dolgozott!Áprilisban szedtem fogamzásgátlót,meg márciusban is,de előtte nem!25ére em várom,mennyi az esélyem,hogy terhes vagyok???Nagyon szeretnénk babát...tényleg mindent beleadtunk.....2011. máj. 17. 20:45
11/12 sumergo válasza:
Azért ezt nagy esélynek nem mondanám. Inkább az átlag alattinak valamivel, mert a 2 havi foggátlószedéstől maradhatott még a szervezetedben hormon.
Igaz minimális eséllyel is születtek már babák, úgyhogy azért előfordulhat.
12/12 anonim válasza:
egyik ismerosom, friss kapcsolat minden,gyogyszert szedett.
terhes lett.
ki hogy....
én meg évek ota nem tudok teherbe esni,lehet nekem is gyogyszert kellene szedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!