Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől hámlik a mellbimbóm?

Mitől hámlik a mellbimbóm?

Figyelt kérdés

Ez lehet terhességi tünet?Kevesebb volt a mensim is,szinte alig bár görcsöltem nem kicsit!DE mióta elmúlt szúrkál ugyanúgy a petefészkem hol a bal hol a jobb!2 napja múlt el és már valami kevés folyásom is van múlthónapban ugyanígy volt de akkor napról napra több volt!A tesztek meg negatívak!!

A mellem is fájdogált tegnapelőtt,a hasam meg reggelente megy.Mitől van ez,lehet ciszta?

Annak mik a tünetei?

2008. febr. 17. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem mikor cisztám volt begörcsöltem,de úgy hogy nembirtam felálni. Meg késett 1 hetet.De nekem mikor megjött akkor is volt cisztám.De az is lehetséges hogy babas vagy.4 hetes kimama
2008. febr. 17. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
egyébként szeretnél babas lenni? szerintem vegyél még egy tesztet 1 hét múlva,mert nembisztos hogy most még kimutatja.
2008. febr. 17. 17:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék babát!Nincs meg a kellő háttér!!De a mellbimbó hámlása, terhes tünet?Eddig sosem volt ilyen bár igaz hogy nem is nézegettem eddig!De már 1 hónap telt el és azóta tesztelgettem folyamatosan a méhszájam tapintása kemény mint az orr tapintása és kicsit nyitott is szerintem,bár abban sincs viszonyítási alapom!!

Csak petting volt eddig,párom állítja vigyázott,hogy kézről ne kerüljön be semmi!Azóta felirattam fogamzásgátlót,csak meg akartam várni milyen lesz a mensi és alig volt valami!Nem akartam hogy a gyógyszer efolyásolja a hosszúságát és ne vegyem észre ha baj van!!

Sokat idegeskedek sajnos,de ettől ilyen lehet?

2008. febr. 17. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Igazából ilyet még nem halottam hogyha hámlik a mellbimbód terhességre utalna.szerintem nem vagy babas.
2008. febr. 17. 19:29
 5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Én is ebben a dilemmában vagyok.. Semmi jele nincsen a terhességnek, de két napja csak reggel hámlik a mellbimbóm, de felkelés után 10-15 perccel már egyáltalán nem száraz, ilyenkor már olyan amilyen általában volt. Mi lehet ez? Kérlek segítsetek
2008. okt. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!