Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már több mint 1 hete páfrányos...

Már több mint 1 hete páfrányosat mutat, az ovú mikroszkóp, miért van ez, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
előszőr teljesen páfrányos volt aztán minden nap megnéztem, és minden nap ott vannak a páfrányok.igaz már nem telis, tele, de sok kis ágacska, kivehetően ott van.elötte nem eszek, nem iszok semmit, hogy biztosra menjek, de még ma is tisztán kivehető volt.28-án kéne megjönni a mensimnek.köszi a segítséget.egy nagyon babát akaró.
2008. febr. 17. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondták, hogy akkor mutat sokáig páfrányt a mikroszkóp, ha sikerült a babóca, én is ebben a cipőben járok éppen mint te, és reménykedünk!

Szurkolunk neked!

2008. febr. 17. 14:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Neked is páfrányt mutat mindig? persze nem olyan mint peteérésnél volt, de szabályosan kivehető.most reményt keltettél bennem.remélem sikerül mindkettőnknek.nekem ez már a 9. hónap h próbálkozunk.neked is sok sikert.
2008. febr. 17. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is így van! Péteéréskor gyönyörű páfrány volt az egész, most meg van pötty is, meg páfrány is! Nem sok bennne a páfrány de van!Már mi is 1 éve szertnénk, bár én már túl vagyok egy vetélésen. Azóta nem akar összejönni!De talán most sikerült!

Sok sikert nektek is!

2008. febr. 17. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok!

Na mi lett a félig páfrányos mikiből?

2009. nov. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!