Beágyazódáskor olyan érzetem van, mintha egyfolytában wc-re kellene mennem. Persze nem kell, csak olyan érzés. Ez jó és ez valóban a beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 15:16
1/11 anonim válasza:
Bocsi, sajna nem választ tudok írni, csak megkérdezném, h mikor volt a dolog, ha pl most van olyan vizelésiingeres érzésed?
2/11 A kérdező kommentje:
Legvalószínűbb, h teherbe estem márc. 5-től 8-ig!Előtte is és utána is együtt voltunk a párommal.Most szurkál a köldököm körül, és a méhem feszít,s ennek van olyan érzése mintha Wc-re kellene mennem (nem pisilni).köszke
2009. márc. 12. 15:24
3/11 anonim válasza:
Írtam privát mailt, légyszi nézd meg és amint tudsz válaszolj ....
4/11 A kérdező kommentje:
Sajna nem kaptam meg a leveled!
2009. márc. 12. 15:52
5/11 anonim válasza:
Azert jo lenne ha infokat ide is irnatok, mert en is hasonlo problemaval vagyok. Es nem tudom most hogy felfaztam vagy beagyazodas van vagy mi van. Kosz elore is!
6/11 anonim válasza:
Hát igen jo lenne ha ide is irnátok választ:)
7/11 anonim válasza:
15:20 és 15:40es privát leveles vagyok.
,,Lehet kicsit hosszú lesz a mondandóm, de rettenetesen félek és nem tudom terhes lehetek-e?,, beírás alatt megtalálod a történetemet. kérlek olvasd el és írd le véleményedet, s azt h milyen változásokat veszel észre magadon pontosan. Kb. ezt írtam privátban. Légyszi válaszolj amit tudsz! Köszi előre is.
8/11 anonim válasza:
Ja a 6. oldalon van a beírásom!
9/11 anonim válasza:
Inkább a kérdés az, hogy a wc-zés érzés miért lehet, ha van. Gondolom a "pisilésre" gondolsz... Ez inkább szervi kérdés, ha valakinek norm. állapotban van a méhe, beágyazódás után hihetetlen mennyiségben kezd a szervezet terhességi hormont produkálni, kezd a méh alakja kiegyenesedni, sőt előre bukni. Ez az érzés, amikor a h.hólyag nyomás alá kerül. Hátra hajló méhnél ez akár el is maradhat eleinte. Egyébként sok köze nincs a beágyazódás idejének a wc ingerhez legrosszabb esetben sem. 4-5. héten lehet ilyen érzésed.
10/11 anonim válasza:
Ha a 4-5.hét környékén lehet ez tünet akkor ez most nem lehet az ugye? Hisz ez csak a 7/8án történt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!