Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor olyan érzetem...

Beágyazódáskor olyan érzetem van, mintha egyfolytában wc-re kellene mennem. Persze nem kell, csak olyan érzés. Ez jó és ez valóban a beágyazódás jele?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 15:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
Bocsi, sajna nem választ tudok írni, csak megkérdezném, h mikor volt a dolog, ha pl most van olyan vizelésiingeres érzésed?
2009. márc. 12. 15:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Legvalószínűbb, h teherbe estem márc. 5-től 8-ig!Előtte is és utána is együtt voltunk a párommal.Most szurkál a köldököm körül, és a méhem feszít,s ennek van olyan érzése mintha Wc-re kellene mennem (nem pisilni).köszke
2009. márc. 12. 15:24
 3/11 anonim válasza:
Írtam privát mailt, légyszi nézd meg és amint tudsz válaszolj ....
2009. márc. 12. 15:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajna nem kaptam meg a leveled!
2009. márc. 12. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Azert jo lenne ha infokat ide is irnatok, mert en is hasonlo problemaval vagyok. Es nem tudom most hogy felfaztam vagy beagyazodas van vagy mi van. Kosz elore is!
2009. márc. 12. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát igen jo lenne ha ide is irnátok választ:)
2009. márc. 12. 16:07
 7/11 anonim válasza:

15:20 és 15:40es privát leveles vagyok.

,,Lehet kicsit hosszú lesz a mondandóm, de rettenetesen félek és nem tudom terhes lehetek-e?,, beírás alatt megtalálod a történetemet. kérlek olvasd el és írd le véleményedet, s azt h milyen változásokat veszel észre magadon pontosan. Kb. ezt írtam privátban. Légyszi válaszolj amit tudsz! Köszi előre is.

2009. márc. 12. 16:09
 8/11 anonim válasza:
Ja a 6. oldalon van a beírásom!
2009. márc. 12. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább a kérdés az, hogy a wc-zés érzés miért lehet, ha van. Gondolom a "pisilésre" gondolsz... Ez inkább szervi kérdés, ha valakinek norm. állapotban van a méhe, beágyazódás után hihetetlen mennyiségben kezd a szervezet terhességi hormont produkálni, kezd a méh alakja kiegyenesedni, sőt előre bukni. Ez az érzés, amikor a h.hólyag nyomás alá kerül. Hátra hajló méhnél ez akár el is maradhat eleinte. Egyébként sok köze nincs a beágyazódás idejének a wc ingerhez legrosszabb esetben sem. 4-5. héten lehet ilyen érzésed.
2009. márc. 12. 17:58
 10/11 anonim válasza:
Ha a 4-5.hét környékén lehet ez tünet akkor ez most nem lehet az ugye? Hisz ez csak a 7/8án történt..
2009. márc. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!