Jövőhét pénteken lesz pé-m, melyik napokon legyünk együtt?
Szia!
Köszi szépen a leírtakat!Megfogadom az tuti!
Irod hogy csinálsz lh tesztet,nekem mindíg csak a 14-edik napomon szokott pozi lenni meg a tojcsi is aznap.Akkor nem késünk le róla ha pont azon a napon nem leszünk együtt?Mióta probálkoztok?Majd írd meg hogy mi lett.Köszi mégegyszer és sok sikert.
14:36-os vagyok: Azt olvastam, hogy amikor pozitiv lesz az ovu teszt kb. 24 orara ra reped meg a tuszo. Ha nallad penteken lesz pozitiv a teszt akkor szombaton fog megrepedni a tuszo. Arra boven jok lesznek a szombati friss spermak, hiszen a petesejt 24 oraig el. Vasarnap mar sajnos kezd eloregedni. Ekkor is megtermekenyitheto csak az a baj, hogy ilyenkor, ha tul oreg, gond lehet az osztodasnal es nem biztos, hogy megmarad. :( Ha veletelnul csutortokon lesz pozitiv az ovu teszted akkor sem baj mert a tuszod penteken fog megrepedni es arra jok a csutortokrol jott eros kiskatonak. Ezert irtam, hogy jobb lenne kibirni a kedd szerdat a parod nelkul, hoyg jo sok eros kiskatona keletkezzen aki bevarja a penteki petesejtet ha netan szombat elott megrepedne a tuszod. Persze ha nem megy akkor legalabb probald meg kibirni a szerdat nelkule.
Mivel en nem tudom ennyire pontosan csak kb. mikor van pe-m igy szerdan leszek egyutt a parommal es ha csutortokon pozitiv lesz az ovu teszt akkor penteken leszunk ismet egyutt.
Remelem pozitivat fogunk majd tesztelni. Mindenkeppen megirom neked mi lett a vege, nagyon szivesen. El is mentem a kerdest. :)
Köszi szépen!
Reméljük sikerül mindkettőnknek!
Majd megírom!
Szia.
14:36-os vagyok: Nem biztos, ne okold magad mert van akinel bejon a minden napi akcio is. En felek, hogy a kiskatonak nem lesznek eleg erosek. De van aki nem igy gondolja.
Mi oktoberbe kezdtuk a probalkozast es novemberben mar pozitivat teszteltem de sajnos decemberben spontan elveteltem. :( Most ugy dontottunk ismet probalkozunk. 8 honap az eleg hosszu ido, remelem, hogy sikerul nektek es nekunk is! Ennel szebb karacsonyunk nem is lehetne, mert ugye decemberi babak lennenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!