Barátcserje helyett Házi Barát?
Figyelt kérdés
Állitólag ugyanazt tudja és a hónap bármely napján el lehet kezdeni a szedését. Vélemények?2011. máj. 14. 14:53
2/13 anonim válasza:
Nem ugyanaz!!! Nézd meg az összetevőjét.....egyáltalán nem tartalmaz barátcserjét ellentétben sok más olyan dologgal amit nem szabadna együtt szedni!
Engem is átvertek....
3/13 A kérdező kommentje:
Drogériában ahelyett adták, hogy teljesen ugyanaz...árthatok velem magamnak?
2011. máj. 14. 15:02
4/13 anonim válasza:
ártani biztos nem árt. Bár én nem szedtem be, helyette vettem Premenst amiben tényleg van barátcserje.
5/13 anonim válasza:
Itt a linkje, ugyanaz és kész!
6/13 anonim válasza:
Amúgy én szedtem, úgy megkavarta a mensim, hogy az első hónapban két hetet késett, azóta se tért magához, így eldobtam.
7/13 A kérdező kommentje:
olyat is olvastam, hogyha olyan hónapban kezdi el szedni a nő amikor még ugye tudta nélkül elkezdődött egy terhesség akkor arra is ártalmas lehet....
2011. máj. 14. 15:17
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Bizony nem ugyan az!!!!
Elvileg ugyanazt a hatást fejti ki ,elvileg ugyanarra a gondra kell alkalmazni,viszont barátcserjét egyáltalán nem tartalmaz!!!
Egyetetértek az előttemszólóval!
10/13 anonim válasza:
Nem ugyanaz!!! Arra biztos nem jó, mint amire a barátcserjét szednéd! Nagyon sajnálom hogy megszűntették a Zafíros barátcserjét, pedig nagyon jó volt. Helyette most premenst szedek, de a napi 1 nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!