A 21. napon mit jelenthet a testápoló szerű krémes folyás?
2009. márc. 11. 22:03
1/11 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs ötlete ohh de szomorú vagyok:-((((
2009. márc. 12. 08:20
2/11 anonim válasza:
Szia!Én a görbékhez nem értek,de elképzelhető,hogy terhes vagy!Ha nem jön meg,nem irtad hány napos a ciklusod,akkor csinálj majd egy tesztet a megnem jött után!
3/11 A kérdező kommentje:
Szia.
A jó isten szólna ki belőled hogy igazad van , most igazán feldobtad a napomat és 28 naposak a ciklusaim általában de valamikor 27 és ha nem jön meg akkor nemvárt napján tesztelek jó kis ajándék volna apáromnak akkor lesz a névnapja... :-DD
2009. márc. 12. 09:54
4/11 anonim válasza:
Ha továbbra is fenn marad a hőd,elég valószínű,hogy babás vagy.Gratuala!
5/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nagyon remélem igazatok lesz mert már 3 éve várunk rá!!!!
Nagyon örülnénk neki. :-DD
2009. márc. 12. 11:11
6/11 anonim válasza:
Szia!Megérdemelnél egy ilyen kis ajándékot,ha már ennyi ideje próbálkoztok!Majd ird meg az eredményt!Szoritok neked:)!
7/11 A kérdező kommentje:
Szia.
Felététlenül megirom.
Pusz
2009. márc. 13. 18:35
9/11 A kérdező kommentje:
Szia.
2 nappal elöbb jött mint kellett volna sajnos de megyünk meddőségibe e hónap végén fognak műteni.
Köszönöm szépen hogy nem felejtettél el nagyon aranyos vagy jól esett....
Pusz
Ildika
2009. ápr. 21. 16:43
10/11 anonim válasza:
Szia!Első válaszoló vagyok!Sajnálattal olvastam,hogy nem lett baba,pedig már szurkoltam neked,ha már nekünk nem jön össze!Igaz nekem már vannak gyerekeim és mivel mindig nehezen jöttek össze együttérzek mindenkivel,akinek még egy sincs!Mit találtak?Miért kell műtetni magad?Ha akarod ird majd meg!Vigyázz magadra!Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!