Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi idő múlva esett...

Ki mennyi idő múlva esett teherbe egy "biokémiai" vagy pár hetes terhesség megszakadása után?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy aki pozitívat tesztelt,de pár nap vagy egy hét múlva megjött neki és nem sikerült a beágyazódás,annak mikorra sikerült babásnak maradnia.
2011. máj. 12. 17:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Beszéltem a dokimmal és azt mondta,hogy ezt a természet elintézte és akkor menjek el hozzá,ha nagyon erős vagy gyenge lesz a vérzés.Csináltam újabb tesztet,ami már negatív volt.Hogy mi okozta ezt nem tudni.Sokaknak van ilyen azt olvastam.Viszont engem az érdekel,hogy kinek mennyi idő múlva lett babája.
2011. máj. 13. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Első alkalommal a pozitív teszt után 2 héttel kezdtem vérezgetni, elment a Baba ... Ezután 18 hónapig semmi, majd ismét erős pozitív teszt ... majd ismét barnázás, vérzés (másfél nap boldogság után), újabb korai vetélés.

Aztán a következő, teljesen reménytelen, esélytelen hónapban valami különleges megérzés, tesztelés, és POZITÍV teszt! Az eredmény pedig a most 6 hetes, imádnivaló Kicsi Fiam!

2011. máj. 15. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia, kedves utolso. Eloszor is gratula a babadhoz! Viszont a te esetedben nem biokemiai terhessegrol volt szo. Mar jocskan megtortent a beagyazodas es kb. 6 hetesen volt egy veteles. Bar a biokemiai terhessegnel is lehet beszelni "vetelesrol", de mas.
2011. máj. 15. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:
sziasztok.én is most estem tul ezen.11.dpo n volt egy halvány pozi tesztem 4nap mulva negativ teszt másnap mensi.én is örülnék ha irnátok még tapasztalatokat.legalább tudom hogy meg tudok foganni.mától iszom a teákat és e vitamint is szedek hátha segiteni fog.következö hónapba megyek dokihoz nézze meg a nyálkahártyámat és hormonvizsgálatra is jó lenne elmenni.igaz csak 6. hónapja próbálkozunk de ezek után már úgy érzem ideje megnézetni magam.nagyon csalódott vagyok hogy nem maradt meg.remélem a kvetkezö ciklus mindegyikünknek sikeres lesz!
2011. máj. 17. 10:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó-Sorstárs!Szorítok magunknak!Írj,ha elmentél dokihoz.Én próbálok bizakodni,hiszen van már egy majd 10hónapos kisfiam,de a hormonjaim még nem álltak helyre szülés után,ha most nem maradt meg ez a babó.Annak viszont örülök,h van peteérésem,így bízom a következő hónap sikerességében.És az biztos,hogy a teszt után pihenek,mert most sajna kimerültségig takarítottam,vendégvártam és a kisfiamat cipelgettem.
2011. máj. 17. 13:10
 16/18 anonim ***** válasza:
szia.köszi.nekem egy 4. éves fiam van már nagyon kéne neki egy kistesó.most iszok teákat péig málnalevelet mert rövidebb töle a ciklusom ami amúgy 35-36nap.utána palástfüvet ami a méhet erösiti.jaj valahogy már a figyelmemet kéne elterelni a témáról.nem nagyon tudok másra gondolni.
2011. máj. 24. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
szia.voltam dokinál.tegnap láttunk egy 21mm es tüszöt ami sztem ma repedt meg.és a méhnyálkahártya majdnem 10mm.viszont úgy néz ki van egy pici gyulladás amire antibiotikumot kaptam amit terhesség alatt is lehet szedni szval próbálkozhatunk.veled mi a helyzet azóta?
2011. jún. 9. 21:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajna nekem megint megjött tegnapelőtt 37napra.Most kaptam Clostit,hogy megtámogassuk a peteérésem.Hétfőn kezdem szedni:)Az szuper,hogy ekkora petéd van.Mi újság azóta?Lassan tesztelhetsz:)
2011. jún. 16. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!