Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor mutatta ki a...

Kinek mikor mutatta ki a teszt, hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Leginkább azok válaszára lenne szükségem, akik a nemvárt előtt teszteltek?

Hány nappal előtte lett pozitív (akár halvány is de kivehető, nem odaképzelt)

Illetve milyen erősségű teszt volt.

2011. máj. 11. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem előtte nem mutatta ki, csak 2 nappal nemvárt után, akkor is halványan de egyértelműen
2011. máj. 11. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
25ös teszt nemvárt előtt 2-3nappal halvány de egyértelmű pozitív lett,két babámnál is!
2011. máj. 11. 19:01
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltatok. Első válaszoló és félidőben volt peteérésed?
2011. máj. 12. 07:40
 4/11 anonim ***** válasza:
4 nappal előtt délutáni pisiből!:) Kb. 5 embernek mutattam meg a kollégáim közül és mind látta!:) Tehát gondoltam,hogy nem odaképzelem!
2011. máj. 12. 08:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen, biztos hogy nem késői peteérésről volt szó, mivel mi a 10. nap reggelén voltunk utoljára együtt, és megfogant a baba. Gabriel teszttel néztem egy nappal a nemvárt előtt, és idő után nagyon halvány csík megjelent, de sokak szerint a gabriel olyan, hogy az mindig megjelenik, nekem is volt már hogy olyat mutatott.

azt tudom hogy pl x-epil előbb mutat ki dolgokat, lehet hogy nekem is kimutatta volna, mert nemvárt után 2 nappal x epil sokkal erősebb volt mint a gabriel.

2011. máj. 12. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok! A Gabriel nekem is mindig halványabb volt,mint a többi teszt. Az x-epil mutatta nemvárt előtt. De nekem a Facelle is erős volt. Elég sokat előttem!:))
2011. máj. 12. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Medi-lab (20-as) a nemvárt előtt 2 nappal délután jól látható +, a nemvárt reggelén X-epil (25-ös) halványabb, délután Medi-lab nagyon erős. Pár nappal később sem lett erősebb X-epillel, de másfajtákkal igen.
2011. máj. 12. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt előtt 3 nappal a Medi-Lab már halványan,de kimutatta és utána napok múlva folyamatosan erősödött a csík!
2011. máj. 12. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
nemvárt előtt 2nappal x-epil.
2011. máj. 12. 14:25
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Én tegnap teszteltem nem várt előtt 3 nappal, de negatív lett. (One Step-es 10-es érzékenységűvel, vaterás teszt) Remélem csak korai volt, illetve olvastam, hogy volt akinek ez negatív volt más teszt meg pozitív. Még reménykedem.
2011. máj. 12. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!