Indultatok már nulláról, ismeretlenül egy új dokinál mikor kiderült, hogy babát vártok? Nem kezelnek amiatt majd máshogy?

Szia! Én is ismeretlenül mentem a pozitív tesztemmel a dokihoz. Mondjuk nem jöttünk ki jól, de nem az ismeretlenség miatt. Így 20 hetesen mentem egy másik dokihoz, szintén ismeretlenül. Azóta is nála vagyok.
Gratula a teszthez!

Szia! Én épp ma megyek pozítív tesztel új dokihoz. Az előzőt le cseréltem sose volt elérhető és azt mondta nincs peteérésem és most mégis lett, kb. 6 hetes terhes vagyok. Aminek nagyon-nagyon örülök. Kiváncsian várom mi lesz Lolok dokinál! :-)))
Majd meséld el mi volt! Gratula, a pozitív teszthez! :-D
Szia!
Neked is nagyon gratulálok! Bennem van még egy kis félsz, hogy jaj most hogy is lesz - mi lesz, de nagyon örülök én is, mert szeretnénk már kisgyerkőcöt. :)
Kérlek meséld el majd hogy mi volt a dokinál, milyen vizsgálatokat végzett, hova küldött még? Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!