Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nyomásérzékeny a méhem az...

Ha nyomásérzékeny a méhem az jó jel?

Figyelt kérdés
Tegnapra-mára nem vártam, nem is jött. Viszont a méhem néha iszonyúan fáj. Mintha fel lenne puffadva, főleg menés közben érzem. Szerintetek ez jó jel?
2011. máj. 11. 16:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mivel nem jött meg, így akár jó jelnek is vehetjük! :) Többet erről nem tudok mondani neked, mert én még sajnos nem voltam terhes.
2011. máj. 11. 17:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Nem tudom lényeg-e, de szombat éjszaka nagyon szédültem, és hányingerem volt, azt hittem összeesem a fürdőben..lehet, hogy akkor ágyazódott volna be, ha van baba?
2011. máj. 11. 17:07
 3/17 sumergo ***** válasza:
Lehet jó, de azért ne nyomogasd!
2011. máj. 11. 17:20
 4/17 A kérdező kommentje:
Dehogy nyomogatom :D Csak érzem, mikor lépek vagy hajolok.
2011. máj. 11. 17:22
 5/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Velem is volt ilyen ebben a ciklusomban: szédülés + erős hányinger egyszerre jött + erőteljesen görcsöltem egy darabig. Én holnapra vagy holnaputánra nem várom és most egyenlőre semmi jele nincs, hogy meg akarna jönni...

2011. máj. 11. 17:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Ugyanez van velem is. szorítok neked!! :)
2011. máj. 11. 17:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Köszi! Én is szorítok neked!
2011. máj. 11. 17:39
 8/17 anonim ***** válasza:
Én péntekre nem várom,és ma nekem is ahogy leülök,nyom a nadrágom.Mintha fel lenne puffadva a hasam.Bízom benne,hogy ez jó jel.Szorítok Nektek is!!!
2011. máj. 11. 19:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Ilyet én mindig stimu után éreztem, de a mensi előtt mindig elmúlt. A 2 terhességemnél ilyet egyáltalán nem éreztem. A szédülés-hányinger 1 napig viszont jó jel, ilyet mindkettőnél éreztem.

Tesztet csináltatok már?

Drukkolok, hogy pozi legyen!

2011. máj. 12. 08:03
 10/17 anonim ***** válasza:

17:24-es vagyok:

Én csak akkor csinálok tesztet, ha késni fog a mensim egy pár napot, mert nem akarok túl korán tesztelni.

Én úgy érzem nekem nem fog megjönni, semmi jele nincs.

Viszont nem érzem magam terhesnek sem, mert csökken a hőm fokozatosan, lassan...

Akkor biztos hormonzavarom lehet...mert tele lett apró pöttyökkel a mellbimbóudvarom...stb.

2011. máj. 12. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!