Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a tesztről...

Mit gondoltok erről a tesztről? Clearblue és tegnap du csináltam.

Figyelt kérdés

11 dpo volt tegnap.

Szerintetek lehet ez szellemcsík? Lehet a CB is átverős? Tapasztalatokat kérek tőletek,mert 2éve várunk a babára és nagyon izgulok, hogy most vajon mi van?!!?

Tudom türelem, meg hasonló okosságok :D

[link]

A teszt du-i, a kép meg esti.

2011. máj. 11. 06:53
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! Minden szavad a szívembe talált.

Bárcsak én is így járnék aztán, mint te. :)

Ezzel a hülye másik teszttel jól megszívattam magam :(

Még biztosan tesztelek, de hogy mikor, még nem tudom... óvatosabb leszek :)

2011. máj. 11. 12:17
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen volt a tesztem mint Neked, ugyanezzel a fajta teszttel. De sajna nem lett babó belőle. Pedig minden vágyam már egy pozitív teszt.De azért Neked drukkolok!
2011. máj. 11. 12:26
 13/31 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez pozi!!!!!

Nem várt előtt 3 nappal, szintén 11. DPO-n Clearblue időn belül ugyanez. Vaterás one step, ami 10-es érzékenységű az negatív.... És DM-es Corax időn túl, de erős pozi. 7 hetes múltam. :) Szóval gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

És amikor nem volt baba, hát a Clearblue bizony egyértelmű negatív volt.

2011. máj. 11. 13:48
 14/31 A kérdező kommentje:

TYŰ amindenit!!

Gratulálok!!!

Remélem, az én történetem is ily módon folytatódik! :)

Nem megy ki a fejemből, milliószor volt már szellemcsíkos tesztem, de azok sosem maradtak meg másnapra! Ez meg olyan szééép :) És KÉK! R

emélem, a Jósiten mostmár minket is megsegít :)

2011. máj. 11. 14:31
 15/31 anonim ***** válasza:
Szia! A tesztet pozitívnak látom én is, de ha időn túli a kép, akkor sajnos nem lehet rá alapozni. :( (csak mert írtad, hogy a teszt du-i, a kép meg esti) Időn túl már nem szabad megnézni, mert ál eredményt mutathat. Azért NAGYON-NAGYON drukkolok!
2011. máj. 11. 22:25
 16/31 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok! :-)
2011. máj. 12. 08:52
 17/31 A kérdező kommentje:

Ma is csináltam egy CB-t, ugyanúgy sokadikból és ugyanúgy jártam vele. Ugyanúgy néz ki.

Lehet tényleg száradási csík. :(

Most van két tök egyforma tesztem.

Még azzal bíztatom magam, hogy hátha 2 nappal később volt az ovum valójában, mondjuk ebben egyáltalán nem voltam egy percig sem biztos.

A hőm ma még feljebb ment!!! Máskor ilyenkor már meg kezdene lefelé esni...

2011. máj. 12. 13:21
 18/31 anonim ***** válasza:
Én vagyok a hét hetes. A száradási csík nem időn belül jelenik meg!!!! Nyugodj meg, tudom ez a legnehezebb. Vegyél egy Corax vizeletsugaras tesztet a dm-ben, és csináld meg a nem várt napján. Felesleges már Clearblue teszteket venned egy rakás pénzért. Az tudjuk már hogy mit mutat. Ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor holnap, nem várt előtt egy nappal is megcsinálhatod a tesztet, nekem is kimutatta már akkor. A mai napot meg bírd ki valahogy és holnap jelentkezezz!! Én nagyon szorítok neked!
2011. máj. 12. 14:07
 19/31 anonim ***** válasza:

Szia! Pár hónappal ezelőtt nekem is ugyanilyen volt ez a tesztem. 2 napott késett és megjött.

Íme: - mensi napján este:

[link]

Valószínű hogy elindult valami, de nem maradt meg.

Utána rá pár hónappal mensi előtti nap reggel meg ilyen lett:

[link]

Az elsőnél a vízszintes csík 4 kiscsíkból áll ha megnézed, viszont a függőleges csak 1 kiccsíkból.

A másodiknál a vízszintes csík egybefüggő vastag vonal, és a függőleges se éles egy kiscsík, hanem látszik hogy egy vastag vonal csak balról jobbra gyengül.

A CL-nél állítólag balról jobbra erős a függőleges csík.

Nálam sajnos a 2. esetben sem maradt meg.

A te esetedben bíztató hogy másnap is ugyanilyet produkáltál. 2 naponta duplázódik, hogyhogy holnap elvileg erősebbnek kell lennie. Drukkolok !

Bocs hogy ilyen hosszú lettem.

2011. máj. 12. 21:33
 20/31 anonim ***** válasza:

szia!Ez volt az én tesztem anno....és nem is volt baba a pocimban:((Volt nagy pofáraesés a nőgyógyásznál..... [link]

Teszteltél azóta?

2011. máj. 13. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!