Mit gondoltok erről a tesztről? Clearblue és tegnap du csináltam.
11 dpo volt tegnap.
Szerintetek lehet ez szellemcsík? Lehet a CB is átverős? Tapasztalatokat kérek tőletek,mert 2éve várunk a babára és nagyon izgulok, hogy most vajon mi van?!!?
Tudom türelem, meg hasonló okosságok :D
A teszt du-i, a kép meg esti.
Kedves utolsó válaszoló! Minden szavad a szívembe talált.
Bárcsak én is így járnék aztán, mint te. :)
Ezzel a hülye másik teszttel jól megszívattam magam :(
Még biztosan tesztelek, de hogy mikor, még nem tudom... óvatosabb leszek :)
Nyugi, ez pozi!!!!!
Nem várt előtt 3 nappal, szintén 11. DPO-n Clearblue időn belül ugyanez. Vaterás one step, ami 10-es érzékenységű az negatív.... És DM-es Corax időn túl, de erős pozi. 7 hetes múltam. :) Szóval gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
És amikor nem volt baba, hát a Clearblue bizony egyértelmű negatív volt.
TYŰ amindenit!!
Gratulálok!!!
Remélem, az én történetem is ily módon folytatódik! :)
Nem megy ki a fejemből, milliószor volt már szellemcsíkos tesztem, de azok sosem maradtak meg másnapra! Ez meg olyan szééép :) És KÉK! R
emélem, a Jósiten mostmár minket is megsegít :)
Ma is csináltam egy CB-t, ugyanúgy sokadikból és ugyanúgy jártam vele. Ugyanúgy néz ki.
Lehet tényleg száradási csík. :(
Most van két tök egyforma tesztem.
Még azzal bíztatom magam, hogy hátha 2 nappal később volt az ovum valójában, mondjuk ebben egyáltalán nem voltam egy percig sem biztos.
A hőm ma még feljebb ment!!! Máskor ilyenkor már meg kezdene lefelé esni...
Szia! Pár hónappal ezelőtt nekem is ugyanilyen volt ez a tesztem. 2 napott késett és megjött.
Íme: - mensi napján este:
Valószínű hogy elindult valami, de nem maradt meg.
Utána rá pár hónappal mensi előtti nap reggel meg ilyen lett:
Az elsőnél a vízszintes csík 4 kiscsíkból áll ha megnézed, viszont a függőleges csak 1 kiccsíkból.
A másodiknál a vízszintes csík egybefüggő vastag vonal, és a függőleges se éles egy kiscsík, hanem látszik hogy egy vastag vonal csak balról jobbra gyengül.
A CL-nél állítólag balról jobbra erős a függőleges csík.
Nálam sajnos a 2. esetben sem maradt meg.
A te esetedben bíztató hogy másnap is ugyanilyet produkáltál. 2 naponta duplázódik, hogyhogy holnap elvileg erősebbnek kell lennie. Drukkolok !
Bocs hogy ilyen hosszú lettem.
szia!Ez volt az én tesztem anno....és nem is volt baba a pocimban:((Volt nagy pofáraesés a nőgyógyásznál..... [link]
Teszteltél azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!