Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 8-9 napja késik, eddig...

Már 8-9 napja késik, eddig semmi jel nem volt arra hogy meg akarna jönni. Sőt arra voltak kis jelek, hogy esetleg terhes lehetek. Ez lehet még baba? Vagy már tuti nem?

Figyelt kérdés

(kicsit érzékeny a mellem)De ma kb. 1,5 órája kétszer belenyilalt a fájdalom,a hasam aljába.Szinte csak egy pillanatig tartott,de félek hogy ez esetleg menzesz előjele lehet.

Előre is köszi a válaszokat.

2009. márc. 10. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hátha 8-9 napja késik miért nem tesztelsz? vagy negatív lett? mert nem irtad. Ennyiből sajna nem lehet megállapítani a terhességet.
2009. márc. 10. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
tesztet csináltál már?
2009. márc. 10. 20:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Múlt hét kedden csináltam reggeli vizeletből, az - lett.Csüt-ön voltam rákszűrésen ott a doki azt modta vérbő a méhem,de még nem lehet megállapítani a terhességet,de lehet az is.Azt mondta 1 hét múlva teszteljek.Nem bírtam és péntek du. csináltam 1 tesztet,de az is - lett.
2009. márc. 10. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
na de kedd van! azóta lehet pozítiv lenne nem? csinálj még egyet. doki mit mondott? vissza kell majd menni nem?
2009. márc. 10. 20:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt mondta ha negatív akkor vissza kell mennem, és ad beutalót, 1 teljes hormon vizsgálatra.

2 éve volt hormon zavarom, azóta volt egy vetélésem, és szültem is.Félek,hogy megint hormon zavar lehet.

2009. márc. 10. 20:50
 6/8 A kérdező kommentje:
De lehet holnap reggel tesztelek egyett.Már két napja meg vettem a tesztet,csak nem mertem megcsinálni.Reggeli első az ha mondjuk 4-5 körül felkelek,de ált. még vissza szoktam feküdni 7-8ig és inkább akkor?
2009. márc. 10. 20:53
 7/8 A kérdező kommentje:
HÁt ismét negatív a teszte.Sajna mehetek kivizsgálásra. :(
2009. márc. 11. 06:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Kitartást!

2009. márc. 11. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!