Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány nap a beágyazódás? Lehet...

Hány nap a beágyazódás? Lehet érezni valamit?

Figyelt kérdés
2008. febr. 16. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.
2008. febr. 16. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt éreztem a beágyazódás ideje alatt, hogy meg fog jönni, el is voltam keseredve, aztán mégse jött. 10 hetes kismama
2008. febr. 16. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

én 10-12 napot tudok, de a tesztekre az van írva, hogy két hét. Én nem éreztem, de a mindjárt megjön érzés szerintem mindenkinél megvan hetekig.

most 22 hetesek vagyunk

2008. febr. 16. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az normális,ha a beágyazodás-tól kezdve fájnak a melleim,émelygek,és mindjárt megjön érzésem van?
2008. febr. 16. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Beágyazódásnál a 7-12 nap körül pecsétlő vérzés jelentkezhet, de ez nem mindenkiél van, nálam pl. nem volt!Viszont volt egy tünetem, mégpedig az, hogy beágyazódás környékén krémszerű lett a folyásom, ez is lehet egy beágyazódási jel, de nyiláván ez sem mindenkinél! Aztán mensi előtt pár nappal "száraz" lettem. Végül nem is jött meg :)
2008. febr. 17. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt a krémszerű folyást én is észrevettem magamnál miközben méhszáj vizsgálatot csináltam.De a bugyimra minimális került.Neked?
2008. febr. 20. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!