Lombikosok! Az első konzultáció után, mennyi idő múlva jutottatok el a beültetésig?
Jesszus minek kéne fogamzásgátlót szedni????
Én két lombikon vagyok túl de ekkora hülyeséget még nem hallottam. Na mindegy...
Én is a debreceni kaáliba voltam. Tavaly augusztusba konzultáció és novemberbe már két embriót vissza is kaptam. (addig kellett egy-két vizsgálat még). Utána maradt abból a ciklusból embrió, így lefagyasztattuk. Januárba már vissza is kaptam egy picikét, aki most itt ficánkol a pocimba! :)
Sok sikert hozzá és ha elsőnek nem sikerül ne add fel, az a ritkább eset!
18. h lombikos km
Figyelj, ha valamiről még nem hallottál, az nem jelenti azt, hogy hülyeség!!!!!
Lehet, hogy a debreceni Kaáliban nem szedetnek fogamzásgátlót, de a budapestiben igen!!! A legjobb orvosnál voltam, akit mindenki csak Mágusként emleget, úgyhogy légyszi ne kritizálj! Az űrkutatásról sem sokat tudsz, akkor az is hülyeség????
Ja, és nekem a fogamzásgátlótól elsőre sikerült a baba, és még 8 embrióm van a fagyasztóban!!!
1. Amiről nem tudsz, az nem feltétlen hülyeség.
2. Amit ta kaptál, azt ne nyilatkoztasd ki, mert nem mindenki azt kapja.
Ha valakinek más a véleménye, akkor egyből neki ugrottok?
Na mindegy, de valóban mindenki szervezete más ennyi erővel bárki bármit ír, egyik sem jó, mert mindenkinek egyén függő!
De erről még én sem hallottam, hogy fogamzásgátlót szedetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!