Lehetséges, hogy a 6 napos késés után még negatív a teszt?
Figyelt kérdés
Az előző terhességemkor is ezt a tesztet használtam, de akkor megvártam a 9 napos késést. Akkor pozitívat mutatott. Most viszont negatív.2009. márc. 10. 15:13
1/5 anonim válasza:
Szia
Nemb biztos, hogy azért késik mert terhes vagy, én 3 nap késés után csináltam pozitiv lett utána rá két napra megint holnap megyek orvoshoz. Szerintem várj egy két napot csinálj még egy tesztet és ha továbbra sem jön meg menj el orvoshoz a teszt eredménytől függetlenül.
Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
ez van, nekem első terhességemnél még 14 nap késés után is negatív volt, majd még pá nap múlva poz....csinálj egyet ha terhesnek érzed magad, egy másfajtát
3/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen csinálok még egyet pénteken, ha addig nem jön meg. Meg bejelentkezek a dokihoz a jövőhétre az eredménytől függetlenül. Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek volt-e ilyen.
És köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. márc. 10. 15:37
4/5 anonim válasza:
Szia/Sziasztok! Nos nem tudom,hogy elkeserítelek vagy örömet szerzek ezzel,de nekem 12 napot is késett már.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma már 9 napja késik. Reggeli vizeletből másfajta teszt ismét negatív. Szóval úgy néz ki, hogy nem vagyok terhes. Lehet, valami hormonprobléma. Hétfőn bejelentkezek az orvosomhoz.
2009. márc. 13. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!