Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 évig szedtem a Belara nevű...

5 évig szedtem a Belara nevű fog-gátlót! 1 hete hagytam abba, babát akarok. Azóta napi szinten probálkozunk, mennyi idő után eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
1 hónap,1 év,5 év. Sajnos ezt senki nem tudhatja előre!!!
2009. márc. 10. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akár már ebben a hónapban teherbe eshetsz csak én várnék vele nehogy sérült baba legyen belőle én várnék a helytekben 2-3 hónapot hogy ürüljön ki a szervezetedből a fogigátló mert elég hosszú ideig szedted....

De ez csak az én véleményem ettől függetlenül már 1 hónap után is lehetsz babás, ha olyan a szervezeted....

2009. márc. 10. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Általában a fogamzásgátlók, ha jól tudom, el is vékonyítják a méh nyálkahártyáját, így annak újra meg kell vastagodni, addig nem marad meg a baba, ha meg is termékenyül a petesejt. Legalább egy menzit én is várnék a helyedben. Én Diane-t szedtem szintén 5 évig, öt hónapot vártunk után a kiürüléssel, de elment a baba. Az is felmerült a vetélés lehetséges okaként, hogy a nyálkahártya nem tudta táplálni a babát, azért halt el. Szóval, nem úgy megy az, hogy most aztán hopp, és kész is a gyerek! De ez csak az én véleményem. De ha egy „ránézéstől” is terhes lehetsz, akkor hamar össze fog jönni. Sok sikert.
2009. márc. 10. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, 1 hót érdemes várni, mert hamar kiürül nem is azért, inkább a méhnyálkahártyának kell rendbe jönnie, hogy rendesen megtapadjon a baba, nekünk a 2. gyógyszermentes hónapban megfogant
2009. márc. 10. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia, erre aztan nincs recept! Pillanatok alatt terhes leszek (nagyon kell vigyaznom), a baratnom 5 eve var babara.

Mennyi idos vagy?

2009. márc. 10. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót, mikor elhatároztuk hogy babát szeretnénk elmentem dokihoz, azt mondta nem kell várni mert ezeknek már olyan kicsi a hormontartalma nem kell hogy kiürüljön a szervezet. Így is tettünk, egyszer sem jött meg tabletta nélkül és máris teherbe estem. Még azt mondta a doki hogy a tabletta abbahagyása után 1-2 hónapig a legkönnyebb teherbe esni, mert eddig a tabletta vezérelte a petéket és hirtelen ez megszűnik, nagyon fogékonyak lesznek, 2-3 hónap után azonban lenyugszanak és ezt követően már nehezebb teherbe esni, attól meg nem kell félni hogy a babának lesz vmi baja.

Sok sikert, 5 hetes baba anyukája

2009. márc. 10. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4 évig szedtem fog.gátlót, és ha doki nem ad gyógyszert akkor a mai napig nem jön meg. Teljesen felborult a szervezetem. Remélem te jobban jársz majd.
2009. márc. 10. 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
24 vagyok
2009. márc. 11. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!