Milyen tünetek jelentkeznének, ha terhes lennék?
Figyelt kérdés
2 hete elvileg terhes lehetnék, milyen tüneteknek/jeleknek kellett volna eddig jelentkezni, ennyi idő alatt, ill. mi várható és mennyi időn belül?2008. febr. 15. 17:42
1/3 anonim válasza:
Cicifájás,hasszurka,étvágy megváltozása,álmosság,fáradtság,hányinger,émelygés,undor egyes kajáktól,hangulatingadozás.Nekem nem mind,de sok tünet megvolt már menstruáció előtt.
Ha ezek közül 2-3 megvan,akkor valószínű a baba,de miért nem csinálsz tesztet?Drukkolok!
20 hetes kismami
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! És szeretném megkérdezni, hasszurka melyik részén érezhető a hasadon? És, hogy neked melyik tüneteid voltak? És a foganástól, mennyi időre?
2008. febr. 15. 20:08
3/3 anonim válasza:
Nekem a hasam alja szurkált nagyon,sokszor össze is görnyedtem,a cicieim majd le szakadtak (igaz ezt azóta is érzem),sűrűn jártam pisilni,és nem volt étvágyam,ami amúgy nem jellemző rám!
És már elég korán éreztem ezeket,kb. mielőtt meg kellett volna jönnie 1 héttel.
Szerintem te is érezhetsz már valamit,ha két hete estél teherbe,csinálj tesztet,ha már késik a menstruációd!
Nem írtad,hogy szeretnéd-e a babót,de ha igen,akkor szurkolok!!
Remélem segítettem!Jó légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!