Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 03.16-án kellene megjönnie de...

03.16-án kellene megjönnie de már ma ugy érzem hogy meg fog jönni. 03. 02-án volt peteérésem. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Még nem érezhetsz semmit! Türelem!
2009. márc. 10. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan ebben a cipőben járok! Nekem is 16-ára jósolta egy progi (mert nekem sosem pontos) a következő mensit és másodikán volt elviekben a peteérésem. Tegnap óta érzem a menses jeleit (olyan mintha a méhemet húznák lefele, szédülés, elnehezült végtagok, hőhullámok, feszültség, türelmetlenség). Ráadásul ma nekem a hőm is fel ment, az eddig standard állapothoz képest. Nem tudom mi van, sajnos türelem kell, ki kell várni.
2009. márc. 10. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is 16.-án kell megjönni,de tegnap is,meg ma is begörcsölt a méhem,nem tudom mitől.Lehet az időjárás befolyásol vagy a fene tudja.Ha nem jön meg,akkor a jövőhét végén csinálok 1 tesztet!Szoritok neked is!
2009. márc. 10. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ird meg,hogy neked megjött-e vagy babás lettél!Köszi!
2009. márc. 11. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi,csak érdeklődnék,hogy neked megjött-e,mert nekem sajna,igen!Most el is vagyok nagyon kenődve!:(
2009. márc. 17. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg. csináltam 6 poizitiv tesztet. ma megyek dokihoz.:)
2009. márc. 19. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Hú,de nagyon irigyellek!Gratulálok a babához,jó egészséget,boldog babavárást!:))
2009. márc. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!